Sport

Trei transferuri la echipa de handbal CSM 2007 Focşani

Dan Chiriac
22 iun 2016 1458 vizualizări
Noile achiziţii provin de la Energia Tg. Jiu, Dinamo Bucureşti şi Ştiinţa Bacău

Oficialii clubului CSM Focşani 2007 au reuşit să perfecteze trei transferuri pentru echipa de handbal, cu trei săptămâni înainte de reunirea lotului în vederea pregătirii pentru un nou campionat. În noul sezon al Ligii Naţionale, echipa pregătită de profesorul Viorel Ciubotaru se va baza şi pe serviciile a încă trei jucători de valoare. Astfel, din lotul CSM 2007 vor mai face parte în noul sezon Mădălin Ţuţu, venit de la Energia Tg. Jiu, Adrian Băluţ de la Dinamo Bucureşti şi Bogdan Raţă de la Ştiinţa Bacău. Mădălin Ţuţu, care vine de la de la Energia Tîrgu Jiu, formaţie care a jucat în play-out-ul Ligii Naţionale în acest an, joacă pe postul de inter stânga, extrema stânga Adrian Băluţ este campion cu Dinamo Bucureşti la finalul ediţiei de campionat 2015-2016, iar pivotul Bogdan Raţă a jucat la Ştiinţa Bacău, echipă care a terminat pe locul al doilea în campionatul recent încheiat al Diviziei A, seria I, participantă la barajul pentru promovarea în Liga Naţională. ”Am reuşit transferurile dorite pentru a creşte în valoare lotul cu care vom începe noua ediţie de campionat la finalul căreia ne propunem să nu mai trecem prin emoţiile barajului de rămânere în Ligă!”, a declarat profesorul Viorel Ciubotaru, antrenorul CSM 2007 Focşani, pentru site-ul clubului. Conducerea clubului focşănean nu a anunţat până acum dacă sunt jucători care ar urma să părăsească lotul. Reunirea echipei de handbal CSM Focşani 2007 este programată pentru data de 4 iulie, urmând ca noul sezon să înceapă la finalul lunii august. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Ionut, acum 2861 zile, 20 ore, 22 minute, 26 secunde
De un centru avem nevoie ca de aer!
Dadu, acum 2862 zile, 16 ore, 32 minute, 43 secunde
cred ca ar mai trebui 2 transferuri
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.