Sport

O sportivă din Vrancea, pe tabloul de calificări la ”Vrancea Trophy”

Dan Chiriac
21 iun 2016 771 vizualizări
Tabloul de simplu începe pe 27 iunie, iar o zi mai târziu este pogramată petrecerea jucătoarelor

"Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea şi al Municipiului Focşani", ediţia a XI-a, 2016, turneu de fete din calendarul Federaţiei Internaţionale de Tenis şi al Federaţiei Române de Tenis, va începe sâmbătă, 25 iunie, pe arenele George Bucuroiu din Complexul Sportiv “Milcovul Sud”. Atunci sunt programate primele jocuri din tabloul calificărilor. Între concurente se va afla şi o sportivă din Vrancea care va primi un wild card din partea organizatorilor. Numele acesteia nu a fost anunţat până acum. Startul jocurilor pe tabloul de simplu va fi luni, 27 iunie, în aceeaşi zi de la ora 11,00, urmând să aibă loc în sala Scorpion Focşani, conferinţa de presă ce va marca deschiderea oficială a ediţiei din acest an a ”Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea şi al Municipiului Focşani”. Organizatorii turneului au pregătit pentru jucătoare şi pentru spectatori o serie de activităţi, în afara jocurilor de simplu şi de dublu. Astfel, marţi, 26 iunie, pentru participantele la Vrancea Trophy va fi organizat un Players Party într-o locaţie ce urmează a fi anunţată. Joi, 30 iunie, spectatorii vor asista la un meci de dublu mixt urmat de o sesiune de autografe şi o tombolă cu premii surpriză din partea sponsorilor pentru spectatori. Pentru vineri, 1 iulie, se intenţionează organizarea unei cupe a presei, în care ziariştii să-şi poată etala calităţile pentru jocul de tenis. Tot vineri, după amiază, se va disputa finala de dublu urmată de premierea perechii învingătoare şi a celei finaliste. Pentru sâmbătă, 2 iulie, dimineaţa sunt programate finala de simplu şi festivitatea de premiere ce va încheia ediţia 2016 a ”Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea şi al Municipiului Focşani”, turneu dotat cu premii de 10.000 de dolari americani A ospitalitate şi 25 puncte WTA. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.