Sport

Euromania Dumbrăveni a pierdut prima manşă a barajului

Dan Chiriac
20 iun 2016 281 vizualizări
Euromania Dumbrăveni - CS Păuleşti 1-3 (0-1), în primul meci pentru accederea în liga a treia u returul are loc sâmbătă Echipa Euromania Dumbrăveni a pierdut prima manşă a barajului de promovare în liga a treia disputată în compania celor de la CS Păuleşti.

Prahovenii s-au impus cu scorul de 3-1. Au marcat: Mihăilă (85) respectiv D. Nae (3-penalty), Pantilimonescu (68), Ciobanu (81). În prezenţa a peste 400 de spectatori, care au suportat cu greu căldura sufocantă de la ora partidei, cele două echipe au oferit un frumos spectacol fotbalistic. Cu mulţi jucători experimentaţi, prahovenii au arătat că merită să evolueze într-un eşalon superior. Laurenţiu Dumitru, fostul jucător de la Petrolul Ploieşti, cel care a cochetat înclusiv cu lotul Stelei, a fost omul decisiv în jocul de sâmbătă. Acesta a făcut diferenţa la mijlocul terenului. Oaspeţii au beneficiat şi de intervenţiile excelente ale portarului naţionalei României de minifotbal, Bogdan Rădulescu. Meciul a început practic de la 0-1, după ce Gurguiatu a faultat în propria suprafaţă de pedeapsă, iar Nae nu a ratat de la punctul cu var, chiar dacă Sava a ghicit colţul. Gazdele au replicat repede, dar loviturile de cap ale lui Lechea au ocolit poarta adversă. Gazdele puteau egala în minutul 33, dar Tîrcă, scăpat singur cu portarul advers, nu l-a putut învinge pe Rădulescu. Oaspeţii au ratat o ocazie monumentală în finalul primei reprize, Nae trimiţând pe lângă poartă din doi metri. Gazdele au început hotârâte repriza a doua, dar Stanciu şi Niţă nu l-au putut învinge pe Rădulescu. După o greşeală în defensiva gazdelor, Pantilimonescu a marcat pe sub Sava, într-o fază similară cu cea pe care Tîrcă nu a reuşit să o finalizeze cu gol în prima repriză. Defensiva gazdelor a cedat din nou în minutul 81, Ciobanu marcând cu latul, în poarta goală, după o fază colectivă de atac a prahovenilor. Mihăilă a reuşit golul de onoare în minutul 85, după ce mingea a lovit şi bara porţii adverse.
Căldura a făcut victime
Din păcate, evoluţia jucătorilor a fost influenţată şi de temperatura ridicată de la ora jocului. “Din păcate am început jocul de la 0-1. Am primit gol prea repede, iar acest lucru şi-a spus cuvântul. Căldura şi-a pus amprenta asupra jocului. Chiar dacă am avut ocazii, nu am reuşit să revenim”, a spus Daniel Bănică, antrenorul vrâncenilor. CS Păuleşti a meritat victoria în partida de sâmbătă şi, cel mai probabil, va promova în liga a treia, în urma partidei retur ce va avea loc sâmbătă, 28 iunie, de la ora 17.30, pe stadionul comunal din Păuleşti.
Au evoluat echipele:
Euromania: Sava – Stanciu, Negoiţă, Gurguiatu, Săpunaru – R. Popa (70 Mihăilă), Niţă, Mihăescu (46 Diaconu – 82 Apostolescu), Tîrcă – Lechea (77 Lera), Chivu. Antrenor: Daniel Bănică.
CS Păuleşti: Rădulescu– Ţugui, Neacşu, Neagu (64 Butufei) – Bărăgan, Pantilimonescu (85 Arnăutu) – L. Dumitru, M. Mihai (79 Al. Ion), D. Nae (73 Cocoş) – Ciobanu. Antrenor: Iulius Mărgărit.
Arbitri: Marian Barbu – Mihai Cantemir (Făgăraş) şi Andrei Cojocaru (Braşov). Observatori: Victor Stănişteanu şi Valeriu Ibriş (Buzău).
Oaspeţii au fost însoţiţi la meci de o galerie formată din aproape o sută de persoane, care s-a comportat civilizat pe tot parcursul jocului. Suporterii gazdelor au fost alături de favoriţi, încercând să-şi ducă echipa spre un succes care să le dea şanse pentru jocul retur. În timpul jocului, din cauza căldurii, unui suporter al gazdelor i s-a făcut rău. Acesta a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital. În repriza secundă, victima căldurii a revenit în tribunele stadionului. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.