Sport

Euromania Dumbrăveni atacă promovarea în liga a treia

Dan Chiriac
17 iun 2016 1868 vizualizări
Euromania Dumbrăveni - CS Păuleşti, sâmbătă, ora 18:00, în prima manşă a barajul de promovare în liga a treia

Câştigătoarea Superligii Altdorf Tehnik se afla în faţa celui mai important examen al sezonului. Campioana judeţului Vrancea, Euromania Dumbrăveni, va juca sâmbătă, de la ora 18.00, cu CS Păuleşti, campiona judeţului Prahova. Prima manşă a barajului va avea loc pe stadionul comunal din Dumbrăveni, urmând ca peste o săptămână, returul să aiba loc la Păuleşti, o localitate aflată lânga Ploieşti. Reprezentanţii clubului Euromania Dumbrăveni au anunţat că obiectivul echipei în acest sezon este promovarea în liga a treia. “Aşteptăm cu mult interes jocul de sâmbătă. Ne dorim o evoluţie pe măsură, asemănătoare cu cea din finala Superligii Altdorft Tehnik, dar şi din finala Cupei României. Importantă va fi vremea la ora jocului, mai ales că sunt anunţate temepraturi foarte ridicate, dar şi aportul publicului. Aşteptăm suporteri în număr cât mai mare la stadion, mai ales că intrarea este liberă. Avem nevoie de sprijinul lor pe tot parcursul jocului. Ne dorim să câştigăm dubla de baraj şi să provocăm prima înfrângere judeţului Prahova, după 12 ani. Din ce am înţeles reprezentantele judeţului Prahova au câştigat barajele de promovare în ultimii 10- 12 ani. Avem toţi jucătorii valizi, singura incertitudine fiind Răzvan Crăciun”, ne-a spus Răzvan Crăciun. Lotul echipei din Dumbrăveni îi cuprinde pe Bogdan Sava, George Trifan, Viorel Mihăilă, Sorin Săpunaru Vlad Negoiţă, Cristinel Gurguiatu, Emilian Chivu, Niţă Boris, Florin Stanciu, Liviu Tîrcă, Remus Popa, Florin Apostolescu, Laurenţiu Lera, Ionuţ Tîlvăr, Răzvan Crăciun, Dănuţ Lechea, Robert Negrea, Adrian Mihaescu, Ion Tomşa, Marius Suvac, Marius Bodoc şi Gabriel Bratu. Antrenorul echipei este Daniel Bănică. Clubul din Dumbrăveni are o istorie de doar patru ani, perioadă în care a reuşit performanţe remarcabile în fotbalul judeţean. În situaţia în care după cele două manşe rezultatul cumulat  va fi egal, partida se va prelungi cu două reprize a câte 15 minute, fără pauze între ele, dar cu o pauză de 5 minute acordată la terminarea celor 90 de minute de joc. În cazul în care egalitatea se va menţine şi după reprizele de prelungire, echipa câştigătoare va fi desemnată în urma executării loviturilor de departajare de la punctul de pedeapsă. În partida de azi pot fi efectuate maxim 4 înlocuiri de jucători, nu este obligatorie folosirea jucătorilor juniori sau a jucătorilor sub 21 de ani. Identificarea jucătorilor seniori/juniori se face numai cu carnetul de legitimare sau licenţă. 

Ce s-a întâmplat în ultimii ani?

Echipele vrâncene au avut evoluţii bune, în ultimii ani, la meciurile de baraj pentru promovare în liga a treia. În 15 ani, nouă reprezentante ale judeţului au câştigat barajele de promovare. Şoimii Mirceşti, de trei ori, Steaua Focşani, FC Dumitreşti, Energia Vulturu – de două ori şi FC Panciu – tot de două ori au reuşit să câştige partidele de baraj. Şoimii Mirceşti 0-4 cu Perko Sînzieni, FCM Adjud 2-6 cu Unirea Mărăcineni, Energia Vulturu 0-2 cu Cetate Tg. Neamţ, 0-1 cu Unirea Casimcea, Naţional Goleşti, 1-2 cu AS Negri şi Selena Jariştea 4-5 după penaltyuri cu Sepsi Sf. Gheorghe nu au reuşit să promoveze în liga a treia.

Jandarmii asigură ordinea

La meciul de sâmbătă şi-au anunţat prezenţa şi 100 de fani ai echipei prahovene. Astfel, Jandarmii vrânceni vor acţiona pentru asigurarea măsurilor de  ordine publică în zona de competenţă. „Sâmbătă, 18.06.2016 începând cu ora 18:00, se vor asigura măsuri de ordine şi siguranţă publică în imediata apropiere a stadionului din localitatea Dumbrăveni, unde va avea loc meciul de fotbal pentru promovare în LIGA a III - a dintre echipele EUROMANIA DUMBRĂVENI – C.S. PĂULEŞTI. De asemenea se vor asigura măsuri de ordine şi siguranţă publică şi în localitatea Voloşcani la Adunarea Generală Extraordinară a Obştii de Moşneni Voloşcani. Luni, 20.06.2016, începând cu ora 07.00, se vor asigura măsuri de ordine şi siguranţă publică în localitatea Năruja la târgul organizat cu ocazia sărbătorii religioase „Rusaliile”. Jandarmii vor fi prezenţi şi la „Festivalul Rusaliilor” ce va avea loc în perioada 19.06. – 20.06.2016 în comuna Vintileasca, eveniment la care sunt aşteptaţi să participe numeroşi producători şi distribuitori de utilaje agricole şi zootehnice, precum şi comercianţi de produse agro-alimentare şi textile. Pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă cetăţenilor care vor participa la aceste manifestări, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, jandarmii recomandă participanţilor să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale, iar în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite ajutorul jandarmilor aflaţi în dispozitiv, în situaţia în care este necesară intervenţia acestora, sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112”, se arată într-un comunicat al jandarmeriei vrâncene. (Dan CHIRIAC) 

 

Programul meciurilor de baraj pentru promovare în liga a treia:

Sportul Chişcani (BR) - CS Şoimii Topolog

Venus Independenţa (CL) - CSA Axiopolis Sport Cernavodă

AS Arsenal Malu (GR) - AS FC Progresul Bucureşti

ACS Voinţa 2010 Crevedia - CSM Flacăra Moreni (DB)

AS Euromania Dumbrăveni - CS Păuleşti

FC Petrolul Berca - ASCS Nemere Ghelniţa

CS SF Pajura Huşi - CS Avântul Valea Mărului (GL)

AS Siretul Lespezi - AS Gauss Răcăciuni

Voinţa Ion Creangă (NT) - CS LUCEAFĂRUL Mihai Eminescu (BT)

ACS FC Bistriţa - ACS Şomuz Fălticeni

CS Viitorul Ulmeni (MM) - Unirea Mirsid

FC Hidişelul de Sus (BH) - AS Recolta Dorolt

AS Muresul Vinţu de Jos - ACS Muresul Luduş (MS)

AS FC Ripensia Timişoara (TM) - AS Hercules Lupeni

CS Pandurii Cerneti (MH) - CSM Şcolar Reşiţa

CS Sirineasa - ACS Tractorul Cetate

Hermannstadt Sibiu - CS Gilortul Tîrgu Cărbuneşti (GJ)

AS Recolta Stoicăneşti - AS FC Argeş Piteşti 1953

AS UNIREA Cristuru Secuiesc - ACS Olimpic Cetate Rîşnov

FCM Alexandria (TR) - Andrias Andrăşeşti

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.