Sport

Grupa B, Lyon Russians, go home!

Ziarul de Vrancea
15 iun 2016 980 vizualizări
Rusia - Slovacia 1-2 (0-2). Francezii răsuflă uşuraţi că au mari şanse să scape de cei mai recalcitranţi suporteri

Rusia: 1. Akinfeev – 3. Smolnikov, 14. V. Berezuţki, 4. Ignaşevici, 21. Şcennikov –13. Golovin (’46  11. Mamaev), 5 Neustadter (’46 – 8. Gluşakov) - 9. Kokorin (’75 – 15. Şirokov), 17. Şatov, 10. Smolov – 22. Dziuba. Selecţioner: Leonid Sluţki.
Slovacia: 23. Kozacik – 2. Pekarik, 3. Skrtel, 4. Durica, 15, Kubocan – 19. Kucka, 22. Pecovksy, 13. Hrosovsky, 17. Hamsik  – 20. Mak (’81 – 21. Duris), 7. Weis (’72 – 18. Svento) – 8. Duda (’67 – 11. Nemec). Selecţioner: Jan Kozak.
Arbitru: Damir Skovina (Slovenia).


Cartonaşe galbene: Durica.


0-1, min. 32: Weiss, deschis cu o pasă lungă de către Hamsik, întoarce doi fundaşi ruşi şi înscrie de la 10 metri la colţul lung.
0-2, min. 45: Hamsik, sut fenomenal din lateral, mingea loveşte bara opusă şi intră în plasă.
1-2, min. 80: Gluşakov reia cu capul din centrarea lui Şirokov.
Foarte cuminte a fost prima repriză, în care cu greu se putea anticipa deznodămantul care a fost . O uşoară dominare a ruşilor, foarte lejer anihilată de apărarea slovacă, într-un meci în care prima ocazie a apărut în min. 28, şutul de la 20 metri pe jos, la mică distanţă de colţul părăsit de Kozacik. Numai că dacă ruşii au fost cu dominarea, slovacii au fost cu vedetele. Mai exact, cu vedeta, fostul coleg al lui Mutu la Fiorentina şi actualul napolitan, Marek Hamsik, a reuşit un “assist” de nota 10 şi apoi, probabil, golul cel mai frumos al campionatului, cel puţin pană acum. Şi în repriza secundă, ruşii au fost cu dominarea, cu posesia, cu centrările, dar în faţa portarului advers au ajuns mai uşor ceilalţi, astfel că ruşii trebuie să fie mulţumiţi că şutul lui Mak (’54) a fost respins de Akinfeev. Golul marcat de Gluşakov a potenţat echipa lui Sluţki care s-a masat în careul lui Kozacik. Însă bafta din meciul cu Anglia este greu de tras la indigo. Oricum, îndrăciţii “hooligans” se simt oarecum răzbunaţi, iar organizatorii francezi au mari şanse să scape de o pacoste!



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.