Sport

Ce rezultate au obţinut sportivii vrânceni la naţionalele de copii

Ziarul de Vrancea
15 iun 2016 827 vizualizări
Atleţii vrânceni s-au întors cu medalii de la întrecerile desfăşurate în capitală

La finalul săptămânii trecute, la Bucureşti, a avut loc etapa finală a campionatului naţional de copii, la categoriile de vârstă 1, 2 şi 3. La startul întrecerilor s-au aflat şi atleţi de la CS Unirea Focşani, LPS Focşani, CSS Adjud şi Atletic Adjud. Astfel, Mario Dobrescu – CSS Atletic Adjud a obţinut o medalie de aur la 300 m cu timpul de 41,06 s şi medalia de bronz la 200 m cu timpul de 26,21 s la copii 1. Alisia Paruba a câştigat o medalie de aur la suliţă copile 1 cu 40,40 m. Sportivii sunt pregătiţi de profesorul Gheorghe Catrinescu. CSS Adjud a obţinut următoarele rezultate: George Adam – suliţă- 600 grame – locul doi cu o aruncare de 35,74 metri. Robert Neacşu s-a clasat pe locul 22 la 200 de metri. Delia Păncescu s-a clasat a zecea în proba de aruncare a mingii de oină, probă în care Paula Munteanu a venit pe poziţia a 13-a. La masculin, la oină, Ionuţ Albu – CSS Adjud – CSS Oneşti a obţinut medalia de argint, probă în care Andrei Ionuţ Simion s-a clasat pe poziţia a noua. Ionuţ Albu a devenit campion naţional la aruncarea greutăţii de 2 kilograme, cu o aruncare de 12,66 metri. Andrei Simion s-a clasat pe locul 10. Alessia Munteanu a fost foarte aproape de o medalie la oină, dar a terminat întrecerea pe poziţia a patra cu o aruncare de 23,32 metri, în timp ce Andrea Petrea s-a clasat pe locul cinci. Sportivii adjudeni sunt pregătiţi de Camelia Petrea, Sergiu Crăciun şi Ioan Ciortan.

CS Unirea Focşani şi LPS Focşani, pe podium

În proba de 300 de metri garduri feminin, Alexandra Banicu- LPS Focşani a terminat cursa pe locul 10, în timp ce Andreea Cherciu, CS Unirea Focşani, s-a clasat două poziţii mai jos. Corina Ilinoiu – LPS Focşani a câştigat proba de 300 de metri. Aceasta a făcut parte şi din ştafeta feminină de la LPS Focşani care s-a clasat a doua în proba de 4X100 metri. Sportivii de la LPS Focşani sunt pregătiţi de profesorii Gabi Alecsandrescu şi Marius Batog. La oină, Elena Milea – Unirea Focşani s-a clasat pe locul şapte. În proba de 60 metri garduri, Claudia Popa – LPS Focşani a terminat cursa a patra. La 150 de metri, sportiva de la LPS s-a clasat a doua. Petcu Denis Gabriel – Unirea Focşani a terminat finala de 50 de metri pe locul trei, după ce câştigase seria de calificare. Acesta s-a clasat al cincilea în proba de 300 de metri. La oină masculin, Călin Sandu – Unirea Focşani, a ocupat locul şase. (D.CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.