Sport

Juniorii A 1 au baraj interjudeţean duminică şi marţi

Dan Chiriac
9 iun 2016 626 vizualizări
Euromania Dumbrăveni încearcă să ajungă la turneul semifinal

Campioana Vrancei la juniori A 1, Euromania Dumbrăveni, va disputa barajul interjudeţean în compania echipei LPS Buzău. Prima manşă a barajului va avea loc duminică, de la ora 17.30, pe stadionul “Cornel Negoescu” din Buzău. Returul partidei va avea loc marţi 14 iunie, de la ora 17.30, pe terenul comunal din Dumbrăveni. La finalul celor două manşe, dacă rezultatul va fi egal, se vor executa direct lovituri de departajare. Echipa din Dumbrăveni este campioana judeţeană pentru a doua oară consecutiv. Anul trecut, formaţia pregătită de Gabriel Bratu a întalnit Avantul Vînători din judetul Galaţi. Gălăţenii s-au calificat după ce au învins cu 5-1 în tur şi au cedat cu 0-3 în retur. Jocurile din toate etapele competiţiei se vor disputa pe parcursul a două reprize a 45 minute fiecare, cu o pauză de 15 minute între reprize. Pe parcursul jocului se pot efectua 5 schimbări de jucători de fiecare echipă, dintre cei înscrişi în raportul de arbitraj. Un delegat al A.J.F. la care este afiliată echipa organizatoare va fi observator de joc la meciurile din etapa interjudeţeană. La toate jocurile din competiţie se vor prezenta carnetele de legitimare, având vizele anuale necesare şi viza medicală aplicată pe carnetul de legitimare, valabile la data desfăşurării competiţiei. Acestea vor fi însoţite în mod obligatoriu de cărţile de identitate în original sau de paşapoarte valabile. Neprezentarea la joc în faza interjudeţeană, după ce AJF-ul de care aparţine echipa în cauza a anunţat participarea acesteia în scris, va fi penalizată conform ROAF (neprezentarea la turnee finale). (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.