Sport

Nouă medalii pentru karateka la naţionale şi Cupa României

Dan Chiriac
7 iun 2016 1082 vizualizări
Intrecerile au avut loc la Bucureşti u a fost ultima întrecere a sezonului de arte marţiale

Sâmbătă, în sala centrului sportiv APOLLO din sectorul 3 al capitalei a avut loc ultima competiţie de kickbox a acestui an, campionatele naţionale şi Cupa României. Organizatorii competiţiei au fost Federaţia Română de Arte Marţiale de Contact (FRAMC) şi clubul Român de Kendo (CRK). Deschiderea competiţiei a fost făcută de organizatorul acestei întreceri, maestrul Ionel Garbea, cel care este preşedintele ALL STYLE şi CRK, împreună cu maestrul Dumitru Mocănaşu, preşedintele FRAMC. După prezentarea brigăzii de arbitri s-a trecut la desfăşurarea propriu-zisă a competiţiei. Au avut loc meciuri frumoase atât la tatami cât şi la ring, iar cei mai buni şi-au adjudecat medaliile şi diplomele puse în joc. “Se vede de la un campionat la altul creşterea de valoare de care dau dovadă toţi sportivii şi cluburile participante. Ne-am întors în total cu 9 medalii de pe toate poziţiile podiumului de premiere. Mulţumim încă o dată organizatorilor şi îi felicităm pentru buna organizare şi desfăşurare a competitţei”, ne-a spus Daniel Rădulescu, de la Nidan Focşani. Delegaţia clubului NIDAN a fost formată din: Sensei Dănuţ Pleşa Plugaru -  antrenor  principal kickbox, senpai Dan Rădulescu Scutaru -  instructor krav maga şi secund kickbox, secretar - sportiv Ionuţ Drîmbă, şi sportivii Edu Petrică şi Alexandru Zalinca - locul I, Robert Cioarec, Vaile Mihai, Bogdan Ciubotaru - locul II, Vasile Diaconescu şi George Bogdan - locul III. Aceştia au participat la kick light. Mihai Geangu - locul II şi Adrian Chipăilă  - locul III au participat la full contact. Marius Ţibrea s-a clasat pe locul al - IV- lea, acesta participând la varianta de kick light. Acesta este la prima sa participare la un campionat naţional. “Îi felicit pentru curajul şi dăruirea de care au dat dovadă. Să nu uităm că atunci când ai adversari cu renume, e foarte greu să le iei medaliile pentru locul I. Dar ne vom pregăti şi mai bine de acum încolo, iar la următorul campionat ne dorim să aducem şi mai multe medalii de aur”, a mai spus Dan Rădulescu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.