Sport

Patru jucători din Focşani joacă finala Cupei României la Buzău

Ziarul de Vrancea
7 iun 2016 2018 vizualizări
Partida are loc în nocturnă, peste câteva zile

Patru jucători de fotbal din Focşani vor disputa în acest an finala Cupei României în judeţul Buzău. Ciprian Dumitriu, Claudiu Mihai, Liviu Dumitriu şi Mădălin Predoiu, sunt jucători de bază la echipa de liga a patra Voinţa Lanuri. Aceştia au evoluat în acest sezon pentru formaţia buzoiană, care a terminat campionatul pe locul trei. În finala Cupei României, Voinţa Lanuri urmează să întâlnească campioana judeţului Buzău, Petrolul Berca. Partida din ultimul act al întrecerii urmează să se desfăşoare marţea viitoare, pe stadionul Gloria din Buzău. Meciul va avea loc la lumina reflectoarelor, cu începere de la ora 20.00. Este de remarcat că cei patru jucători focşăneni au evoluat de-a lungul timpului la formaţii de liga a treia, la CSM Focşani sau FC Panciu. Toţi au ales în acest sezon să joace în judeţul vecin, acolo unde, în turul campionatului, antrenor a fost Claudiu Ionescu, cel care evoluează la formaţia de minifotbal Sanorom Boloteşti, campioana ligii de minifotbal. De altfel, cei patru jucători focşăneni evoluează la rândul lor la formaţii din liga de minifotbal, fiind de multe ori avdersari pe terenul de joc. Voinţa Lanurile a acumulat în acest sezon 70 de puncte.  (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.