Sport

Vrancea are două echipe la Cupa României la minifotbal

Dan Chiriac
5 iun 2016 612 vizualizări
Arena şi Mausolelul Mărăşeşti iau parte la turneul final de la Bistriţa, la finalul acestei săptămâni

ACS Mausoleul Mărăşeşti din Liga Autovip Focşani participă alături de Arena Focşani la turneul final al Cupei României din 10-12 iunie la Bistrita. Clasată pe locul patru în întrecerea judeţeană, echipa din Mărăşeşti a primit bilete pentru turneul final. Tragerea la sorţi a celor 16 grupe va avea loc miercuri, 8 iunie, la ora 20.00, Hotel Coroana - Sala Onix. Şedinţa tehnică cu delegaţii echipelor va avea loc joi, 9 iunie, de la ora 19.00, la Baza Sportivă Raoul. Programul jocurilor din grupe va începe vineri, 10 iunie, de la ora 08.00, pe terenurile T1 şi T4, iar pe terenurile T2, T3, T5 şi T6 de la ora 10.00. Fiecare echipă participantă la Cupa României 2016 trebuie să se prezinte la şedinţa tehnică (înainte de începerea competiţiei) cu un tabel cu numele jucătorilor. Înainte de desfăşurarea fiecărui meci, jucătorii vor prezenta obligatoriu un act de identitate valabil, cu poză (C.I., paşaport, permis de conducere, etc). Numai jucătorii înscrişi pe site-ul FMR, în loturile echipelor participante vor avea drept de joc. Arena şi Mausoleul Mărăşeşti şi-au propus să facă o figură cât mai frumoasă la turneul final de la Bistriţa. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.