Sport

Juniorii au încheiat campionatele

Ziarul de Vrancea
5 iun 2016 617 vizualizări
Cele două turnee la care au luat parte formaţiile din Focşani s-au încheiat cu două surprize: ambele echipe de la Academia Hagi au fost eliminate

CSM Focşani şi Propsort Focşani au încheiat duminică turneele la care au luat parte la finalul acestei săptămâni. Echipele focşănene au ratat calificarea în fazele următoare, dar ambele turnee s-au încheiat cu rezultate surprize: Academia Hagi, marea favorită la titlul naţional a pierdut în ambele competiţii. Astfel, duminică s-au încheiat, la Focşani, întrecerile turneului zonal de Juniori C (născuţi după 1 ianuarie 2001). Partidele s-au jucat de joi până duminică pe stadionul “Milcovul” din Focşani. Sâmbătă, CSM Focşani a irosit şansa calificării în marea finală după ce a fost învinsă cu scorul de 4-0 de Oţelul Galaţi. În Grupa B, Viitorul Constanţa a învins cu 9-0 pe Dacia Brăila şi era considerată marea favorită a finalei. Duminică,
FC Viitorul, formaţie pregătită de Aurelian Despa, a ratat calificarea la turneul semifinal. După 6-1 cu LPS Buzău şi 9-0 cu Dacia Unirea Brăila în faza grupelor, constănţenii au susţinut finala turneului zonal contra Oţelului Galaţi (câştigătoarea Grupei A). Partida s-a încheiat cu victoria gălăţenilor, scor 2-1 (1-0). Gălăţenii au deschis scorul în prima repriză, golul constănţenilor fiind marcat de Răzvan Matiş în minutul 53. Când toată lumea aştepta loviturile de departajare, Oţelul a punctat în minutul 64.
Au evoluat pentru Juniorii C de la FC Viitorul: Şerban – Georgescu (65 Telcean), Ştefănescu, Vlad, Arnold – Vultur (36 Cristocea), Grosu, Negrean – Pitu (56 Mureşan), Munteanu (47 Girsik), Matiş. În urma acestui rezultat, juniorii C de la Oţelul Galaţi s-au calificat la turneul semifinal, programat în perioada 8-11 iunie 2016. Printre cei care au jucat în echipa constănţeană s-au aflat şi copii foştilor jucători de liga întâi Cristocea şi Pitu.
Rezultatele turneului zonal 2 al Juniorilor C de la Focşani – Zona a 2-a:
Joi, 2 iunie 2016:
ora 16.00: CSM Focşani - Delta Tulcea 1-0 (Grupa A)
ora 18.00: Dacia Unirea Brăila - LPS Buzău 3-2 (Grupa B)
Vineri, 3 iunie 2016:
ora 16.00: Delta Tulcea - Oţelul Galaţi 1-3 (Grupa A)
ora 18.00: LPS Buzău - FC VIITORUL 1-6 (Grupa B)
Sâmbătă, 4 iunie 2016:
ora 16.00: Oţelul Galaţi - CSM Focşani 4-0 (Grupa A)
ora 18.00: FC VIITORUL - Dacia Unirea Brăila 9-0 (Grupa B)
Clasament final Grupa A: 1.Oţelul Galaţi 6p, 2.CSM Focşani 3p, 3.Delta Tulcea 0p.
Clasament final Grupa B: 1.FC VIITORUL 6p, 2.Dacia Unirea Brăila 3p, 3.LPS Buzău 0p.
Duminică, 5 iunie 2016:
ora 11.00 – FINALA: FC VIITORUL - Oţelul Galaţi 1-2
Prosport a jucat la turneul semifinal
Echipa Propsort Focşani, pregătită de Rodinel Stan, a participat sâmbătă şi duminică la partidele turneului semifinal de Juniori E (jucători născuţi după 1 ianuarie 2005). Focşănenii au cedat cele trei partide jucate în faţa unor adversari puternici, care s-au luptat pentru primul loc. Cele trei echipe şi-au împărţit victoriile în meciurile directeastfel încât departajarea s-a făcut după golaverajul în meciurile directe. După două victorii în runda inaugurală (3-2 cu AS Toni Doboş şi 4-0 cu Prosport Focşani), FC Viitorul (antrenor Florin Burcea) a cedat în ultima partidă în faţa lui CSU Craiova, scor 1-3 (0-2). Dacă ar mai fi punctat o dată, FC Viitorul s-ar fi calificat în finala Campionatului Naţional. În aceste condiţii formaţia care a câştigat turneul şi va juca pentru aurul naţional este CSU Craiova.
Rezultatele turneului semifinal al Juniorilor E de la Bucureşti – Grupa A:
Sâmbătă, 4 iunie 2016:
ora 9.30: FC VIITORUL – AS Toni Doboş 3-2
ora 11.00: Prosport Focşani – CSU Craiova 1-6
ora 17.00: AS Toni Doboş – CSU Craiova 2-1
ora 18.30: FC VIITORUL – Prosport Focşani 4-0
Duminică, 5 iunie 2016:
ora 9.30: Prosport Focşani – AS Toni Doboş 2-6
ora 11.00: CSU Craiova – FC VIITORUL 3-1
Clasament final: 1.CSU Craiova 6p, 2.AS Toni Doboş 6p, 3.FC VIITORUL 6p, 4.Prosport Focşani 0p.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.