Sport

Adversar dificil pentru Euromania Dumbrăveni la barajul de promovare

Dan Chiriac
3 iun 2016 857 vizualizări
Campioana judeţului Vrancea va întâlni CS Păuleşti în barajul pentru liga a treia u campioana judeţului Prahova este formată în mare parte din jucătorii selecţionatei Prahovei, învingătoare în Cupa Regiunilor

Împerecherea campioanelor de judeţ a fost făcută vineri după-amiază la sediul Federaţiei Române de Fotbal. Euromania Dumbrăveni, campioana judeţului Vrancea, va avea o misiune dificilă în barajul pentru liga a treia, urmând să întâlnească campioana judeţului Prahova, CS Păuleşti. Echipa prahoveană a câştigat liga a patra cu peste o sută de goluri marcate şi are în componenţă jucători ce au făcut parte din Selecţionata judeţului Prahova, învingătoare în Cupa Regiunilor. Numai că numele adversarului nu i-a speriat prea tare pe conducătorii echipei din Dumbrăveni, care au ca obiectiv promovarea în liga a treia. Cum lotul de jucători cuprinde majoritatea fotbaliştilor ce au evoluat în ligiile a doua şi a treia, Euromania Dumbrăveni nu va fi în niciun caz victimă sigură în faţa prohovenilor. Echipa pregătită de Daniel Bănică a arătat în acest sezon că este cea mai puternică formaţie din judeţ, iar calitatea fotbalului prestat de aceasta a fost apreciată de preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, dar şi de directorul de dezvoltare din FRF, Ciprian Paraschiv. Câştigătoarea Superligii Altdorf Tehnik, dar şi a fazei judeţene a Cupei României, Euromania Dumbrăveni şi-a primit cupele şi tricourile de campioni chiar din mâna preşedintelui FRF. Finala Cupei României, faza judeţeană, a opus echipele Euromania Dumbrăveni şi ACS Odobeşti. La final, echipa din Dumbrăveni s-a impus cu 7-4, după ce odobeştenii au condus cu 3-0. Euromania Dumbrăveni va reprezenta judeţul la barajul de promovare în liga a treia ce se va disputa în dublă manşă pe 18 şi 25 iunie. Prima manşă a barajului va avea loc pe 18 iunie pe stadionul comunal din Dumbrăveni, urmând ca peste o săptămână, returul să aibă loc la Păuleşti, o localitate aflată la 14 kilometri de Ploieşti. Reprezentanţii clubului Euromania Dumbrăveni au anunţat că obiectivul echipei în acest sezon este promovarea în liga a treia. Ţinând cont de valoarea lotului de jucători, unde apar mulţi fotbalişti care au evoluat în ligiile a doua şi a treia, obiectivul echipei conduse de Daniel Bănică pare realizabil, indiferent de numele adversarului de la partidele de baraj. Euromania Dumbrăveni a început în urmă cu patru ani un proiect ambiţios, terminat cu o serie de trofee câştigate la nivel judeţean. Echipa de seniori a câştigat în cei patru ani liga a cincea, Superliga Altdorf Tehnik şi a terminat de două ori pe podium în liga a patra. Echipa de juniori A1 este campioană judeţeană în sezoanele 2014/2015 şi 2015/2016. Clubul din Dumbrăveni a câştigat şi Superliga Copiilor şi a terminat a doua la Academia de Fotbal Social. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.