Sport

De două ori argint, pentru Drăgulescu

Ziarul de Vrancea
29 mai 2016 804 vizualizări
Marian s-a clasat pe locul II la CE de gimnastică, în probele de sol şi sărituri

Gimnastul Marian Drăgulescu, legitimat la CSA Steaua Bucureşti, a caştigat, ieri, două medalii de argint la Campionatele Europene de la Berna. În fiala de la sol, Drăgulescu a obţinut punctajul 15,333. Aurul a revenit rusului Nikita Nagornîi, cu 15.566, iar bronzul, israelianului Alexander Shatilov, cu 15.300. Drăgulescu (35 de ani) a intrat al şaptelea în finala de la sol şi a avut un exerciţiu cu o dificultate de 6.800. În aceeaşi zi, Marian Dragulescu a obţinut aceeaşi distincţie şi la sărituri, cu un total de 15.316 puncte (15.432 la prima săritură şi 15.200 la a doua), la egalitate cu armeanul Artur Davtian. Aurul a revenit ucraineanului Oleg Verniaiev, cu 15.399 (15.366 şi 15.433). În calificări, Marian Drăgulescu obţinuse a opta medie la sărituri (14,745). Marian Drăgulescu este calificat şi la Jocurile Olimpice de vară la Rio de Janeiro (Brazilia), graţie medaliei de argint pe care a cucerit-o la sărituri, la Mondialele din acest an. Drăgulescu a fost vicecampion olimpic în 2004, la Atena, la sol. În finala de la paralele, romanul Marius Berbecar s-a clasat pe locul IV, iar Andrei Muntean, pe locul cinci. în finală 15,000, fiind devansat de rusul David Beliavski, medaliat cu aur (16,033), de ucraineanul Oleg Verniaev, medaliat cu argint (15,716), şi de germanul Marcel Nguyen, medaliat cu bronz (15,566). Andrei Muntean, celălalt reprezentant al Romaniei în finala de la paralele, a ocupat locul al cincilea (14,958), după ce în calificări fusese al optulea (15,400).



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.