Sport

Începeţi cu dreptul!

Dan Chiriac
26 mai 2016 640 vizualizări
CSM Focşani 2007- CSM Satu Mare, vineri, ora 19.00, în Sala “Dumitru Popescu Colibaşi” din Braşov, în barajul pentru liga naţională

Turneul de baraj pentru liga naţională de handbal continua vineri la Braşov. Este ziua în care CSM Focşani 2007 va debuta în competiţie, cu speranţa că sâmbătă seara, după partida cu CSU Suceava, va avea prilejul să sărbătorească rămânerea în liga naţională. Partida din această seară nu trebuie privită ca şi câştigată dinainte. Nu trebuie uitat că sătmărenii au fost şi anul trecut la turneul de baraj şi au terminat pe un loc superior faţă de CSM Focşani 2007. Numai că, între timp, datele problemei s-au schimbat foarte mult. Focşănenii s-au întărit şi au în prezent un lot ce le permite să se gândească la câştigarea grupei. În mod normal, dacă vor repeta evoluţiile din play-out, focşănenii nu ar trebui să aibă probleme în faţa echipei din Satu Mare. Şi după probabila victorie din această seară, focşănenii trebuie să se odihnească şi să se gândească doar la partida de sâmbătă seara cu CSU Suceava. Mult succes băieţi şi să vă întoarceţi la Focşani învingători ! (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.