Sport

Baschetbalistele de la Alexandria, cele mai bune din ţară la ONSŞ

Ziarul de Vrancea
23 mai 2016 656 vizualizări
Competiţia, desfăşurată în premieră la Focşani, a constituit o reuşită organizatorică

Baschetbalistele Colegiului “Al. I. Cuza” Alexandria au câştigat finala naţională a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, găzduită în premieră de municipiul Focşani. Acestea au câştigat finala în faţa sportivelor de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, care s-au clasat pe locul II. Pe locul III s-au situat baschetbalistele de la Liceul Tehnologic “L. Blaga” Reghin, urmate de sportivele de la Colegiul Naţional “V. Alecsandri” Galaţi. La competiţie au mai participat Colegiul Naţional “A. T. Laurian” Botoşani, Liceul cu Program Sportiv Satu Mare, Liceul Teoretic “Petru Cercel” Târgovişte şi Colegiul Naţional “I.L. Caragiale” Bucureşti. Ultimele meciuri din cadrul competiţiei s-au desfăşurat la Sala Polivalentă din Focşani duminică, 22 mai 2016. Câştigătoarele au primit din partea organizatorilor, MECŞ, IŞJ, CL şi CJ Vrancea cupe, medalii, diplome, premii în bani, precum şi un set de tricouri pentru campioane, iar invitaţii au primit plachete. “Competiţia, organizată pentru prima dată de municipiul Focşani, s-a desfăşurat în condiţii foarte bune, aşa cum ne-au mărturisit delegaţii tuturor echipelor participante. Succesul acestei etape naţionale nu ar fi fost posibil fără ajutorul a numeroşi profesori de educaţie fizică din judeţ şi fără implicarea în organizare a Consiliului Local şi Consiliului Judeţean, prin recompensarea echipelor participante. Mulţumesc colegilor mei pentru ajutorul deosebit acordat organizării competiţiei  şi le mulţumesc şi sponsorilor în egală măsură”, a precizat, după competiţie, inspectorul de educaţie fizică şi sport din cadrul IŞJ Vrancea, profesora Violeta Mincă. Competiţia a fost sprijinită financiar de MECŞ, CL şi CJ, precum şi de sponsorii: Croco Oneşti, Magazin Extra Adjud, Cofetăria Monique, Aurora Odobeşti, Rovinex şi Escape Pool. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.