Sport

Jandarmii merg la targ, dar şi la meci

Dan Chiriac
20 mai 2016 947 vizualizări
Oamenii legii sunt prezenţi la meciurile din ligile a treia şi a patra

În acest sfârşit de săptămână jandarmii vrânceni vor acţiona pentru asigurarea măsurilor de ordine. Sâmbătă, 21.05.2016, jandarmii vor fi prezenţi pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice la expoziţia de tehnică şi armament din dotarea Armatei Române şi Americane care va fi expusă la Promenada Mall Focşani, dar şi la manifestările artistice dedicate „Zilei comunei” din localităţile Goleşti, Negrileşti şi Slobozia Ciorăşti, precum şi la „Boteitul Oilor” eveniment care se va organiza în comuna Negrileşti. Oamenii legii vor fi şi la târgul anual „Sf. Împăraţi Constantin şi Elena” din localităţile Tichiriş şi Câmpuri. De asemenea, începând cu ora 18.00, se vor asigura măsuri de ordine şi siguranţă publică la partidele de fotbal din cadrul Superliga Altdorf Tehnik dintre echipele Şoimii Mirceşti – Euromania Dumbraveni, precum şi la meciul de fotbal din Liga a III-a dintre echipele C.S. Panciu – Sepsi Sf. Gheorghe. Tot sâmbătă, jandarmii vor însoţi participanţii la turul de ciclism spre Casa Memorială „Alexandru Vlahuţă”  organizat în cadrul evenimentului „Noaptea Muzeelor pe bicicletă”. Duminică, 22.05.2016, jandarmii vor asigura măsuri de ordine şi siguranţă publică la recitalul de muzică populară  care va avea loc în cartierul şişcani din municipiul Adjud, susţinut de Ansamblul folcloric “Ţara Vrancei”. De asemenea, se vor asigura măsuri de ordine şi siguranţă publică la partidele de fotbal din cadrul Ligii Grafit Decor dintre echipele Unirea Milcovul – Tractorul Năneşti, Victoria Vânători  – Vointa Slobozia Ciorăşti, Gloria Răcoasa – Dinamo Tătăranu şi Trotuşul Rugineşti – A.S. Suraia şi a Superligii Altdorf Tehnik dintre echipele Voinţa Răstoaca – A.C.S. Odobeşti şi Voinţa Cârligele – Unirea Ţifeşti. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.