Sport

Focşaniul, capitala baschetului feminin

Ziarul de Vrancea
20 mai 2016 1264 vizualizări
Focşaniul găzduieşte, pentru prima dată, o finală Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la baschet feminin

Municipiul nostru găzduieşte în aceste zile finala naţională la baschet feminin, competiţie ce se desfăşoară în Vrancea pentru prima dată. În cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar se întrec la Focşani cele mai bune 8 echipe de baschet feminin din ţară, câştigătoare ale etapelor de zonă. Acestea sunt: Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, Colegiul Naţional “A. T. Laurian” Botoşani, Colegiul Naţional “V. Alecsandri” Galaţi, Liceul cu Program Sportiv Satu Mare, Liceul Teoretic “Petru Cercel” Târgovişte, Liceul Tehnologic “L. Blaga” Reghin, Colegiul “Al. I. Cuza” Alexandria şi Colegiul Naţional “I.L. Caragiale” Bucureşti. Programul competiţiei a fost stabilit la şedinţa tehnică de vineri seara, unde au fost anunţate şi locaţiile de desfăşurare: sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Focşani şi Sala Polivalentă. Deschiderea oficială a competiţiei a avut loc vineri dimineaţă la Sala Polivalentă din Focşani, unde echipele participante s-au prezentat. “Sperăm să vă simţiţi bine la Focşani şi să plecaţi din oraşul nostru cu amintiri frumoase. Ne dorim să fie o competiţie a fair-play-ului, o competiţie în care cel mai bun să câştige”, a precizat la festivitate inspectorul de educaţie fizică şi sport din cadrul IŞJ Vrancea, profesora Violeta Mincă. La momentul festiv a fost prezent şi inspectorul general al IŞJ Vrancea, profesoara Lidia Dumbravă. Vineri, în prima zi a competiţiei s-au jucat meciuri atât la LPS cât şi la Sala Polivalentă, urmând ca sâmbătă, 21 mai, meciurile să se dispute doar la LPS. Duminică, 22 mai, competiţia se mută la Sala Polivalentă unde vor avea loc finalele. Meciurile sunt arbitrate de Ştefania Fodor şi Lorena Găină din Piteşti. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.