Sport

Pleacă Rednic, vine Ando!

Ziarul de Vrancea
20 mai 2016 558 vizualizări
Fostul antrenor de la Dinamo şi-a făcut bagajele şi va pleca din ţară, el fiind înlocuit de Ioan Andone

Antrenorul Mircea Rednic a ajuns la un acord cu finanţatorul echipei Dinamo, Ionuţ Negoiţă, privind rezilierea contracului care îi expira pe 30 iunie. Rednic a anunţat că va pleca din Romania.  "Am trecut pe la Săftica să-mi iau nişte bagaje, iar diseară voi pleca din Romania. Partea mea de acte pentru rezilierea contractului cu Dinamo am semnat-o. Fiica mea, Luana, care mă reprezintă a fost cu actele de conducerea clubului şi le-a depus. Ce sens mai avea să ne şi întalnim?", a declarat Mircea Rednic pentru Digi Sport. Cu Mircea Rednic antrenor, Dinamo a terminat sezonul pe locul IV şi a ratat Cupa Romaniei, după ce a pierdut finala cu CFR Cluj.  Ruptura dintre Mircea Rednic şi finanţatorul Ionuţ Negoiţă a avut cauze financiare. Cei doi nu s-au înţeles asupra valorii noului contract al antrenorului.
Locul lăsat liber de Mircea Rednic va  fi preluat de Ioan Andone (56 de ani), care a mai antrenat-o pe Dinamo în sezoanele 2003-2005 şi 2010-2011. Cu Ioan Andone antrenor, FC Dinamo a caştigat un titlu (2004), trei Cupe ale Romaniei(2003, 2004, 2005) şi o Supercupă (2005) .  Andone va fi prezentat la începutul săptămanii viitoare şi va avea un salariu mai mare decat cel al fostului antrenor, care încasa 7500 de euro lunar. Ioan Andone era liber de contract, după ce anul trecut a antrenat pe FC Aktobe, în Kazahstan. În Romania, Andone a antrenat ultima dată pe CFR Cluj, în sezonul 2011-2012, la finalul căruia trupa din Gruia a cucerit titlul.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.