Sport

Proiectul şcolilor vrâncene continuă la Vidra

Dan Chiriac
18 mai 2016 540 vizualizări
Turneul „Un viitor mai sigur, să fim mai buni” are loc joi pe terenul de la Tichiriş

Zece echipe de fotbal se vor întrece pe terenul de la Tichiriş la a şasea etapă a proiectului „Un viitor mai sigur, să fim mai buni”. Proiectul este organizat de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vrancea, IPJ Vrancea şi IŞJ Vrancea. Turneul de fotbal trebuia să aibă loc săptămana trecută, dar a fost amanat din cauza ploilor ce au căzut în zona de munte a judeţului şi care au împiedicat marcarea terenurilor de joc. Vor participa echipele şcolilor din comunele Vidra, Nereju, Năruja, Spulber, Paltin, Vrîncioaia, Bîrseşti, Negrileşti, Păuleşti şi Tulnici. Vor fi oferite premii pentru cel mai tehnic jucător, golgeteri şi cel mai bun portar. Precedentele etape au desemnat cinci echipe calificate la turneul final de la Focşani, din luna iunie. În primele cinci etape disputate până acum s-au impus Şcolile Tătăranu, Gugeşti, Pufeşti, Milcovul şi Coteşti. Turneele de fotbal au loc cu ajutorul Secţiilor Rurale de Poliţie, împărţirea judeţului făcându-se în funcţie de localităţile ce compun fiecare secţie în parte. Competiţia este destinată copiilor născuţi după 1 ianuarie 2001. Protocolul se va derula în perioada martie 2016 – martie 2017, acesta urmând a fi reînnoit cu acordul părţilor pentru o perioadă de încă un an, până în martie 2018. Sambătă se desfăşoară o altă etapă a proiectului, de la ora 9.30 pe terenul din comuna Vîrteşcoiu. Pe 28 mai are loc ultimul turneu zonal, la Moviliţa, urmand ca turneul final să aibă loc pe 1 iunie, la Focşani, cu începere de la ora 15.30. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.