Sport

Ziua Tinerilor s-a derulat timp de două săptămâni

Dan Chiriac
15 mai 2016 555 vizualizări
În perioada 1-15 mai 2016 Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Vrancea derulează proiectul de tineret „Ziua Tinerilor”.

Acţiunea are loc la Centrul de Tineret Focşani şi în liceele judeţului Vrancea, în parteneriat cu Consiliul Judeţean al Elevilor Vrancea. Tinerii implicaţi sunt membrii Consiliului Judeţean al Elevilor Vrancea şi ai Centrului de Tineret Focşani. ”Întrucât în această perioadă Ministerul Tineretului şi Sportului a lansat în dezbatere publică Legea Tinerilor, până în data de 19 mai 2016, proiectul de tineret vrâncean s-a orientat pe obiectivul specific al Programului de Tineret P2-2016 – creşterea gradului de participare a tinerilor în viaţa comunităţii. Astfel, în aceste zile tinerii şi-au scris opiniile cu privire la lege şi viitorul lor pe materialele cu sigla DJST Vrancea şi CJE Vrancea, distribuite în licee în acest scop. Opiniile tinerilor se vor regăsi în întregime, într-o broşură. Aceasta va fi utilă consultărilor la nivel naţional, organizate de către MTS, privind ocupaţia de lucrător de tineret. Consultările vor avea loc, la Baia Mare, în luna iunie 2016”, se arată în comunicatul DJST Vrancea. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.