Sport

Gigi vrea să-şi mute Steaua la Voluntari

Ziarul de Vrancea
12 mai 2016 1117 vizualizări
Becali vrea să folosească baza actualei echipe din Liga I pentru antrenament şi va avea ca sponsori o companie de asigurări şi o casă de pariuri

George Becali, finanţatorul echipei FC Steaua Bucureşti, a anunţatîn cadrul unei conferinţe de presă, că a ajuns la o înţelegere cu un nou sponsor, o casă de pariuri, şi că ia în calcul mutarea echipei pe la baza sportivă de la Voluntari, dacă echipa locală va retrograda.  Becali confirmă ceea ce Dumitru Dragomir acuza în urmă cu aproximativ două săptămani. Fostul preşedinte LPF susţine că Becali urmăreşte desfiinţarea lui FC Voluntari, pentru a muta Steaua în localitatea în fruntea căreia se află finul său, Florentin Pandele, soţul Gabrielei Firea, candidat la Primăria Capitalei. . Becali spune că este gata să facă şi reclamă pe tricouri Primăriei Voluntari, dacă Steaua îşi va muta acolo baza de pregătire."Baza de la Voluntari e extraordinară. Vom vedea ce se întamplă cu ei. Dacă retrogradează, poate facem antrenamente acolo, punem acolo pe piept publicitate cu Primăria Voluntari. Cum să nu iau în calcul? După ce o să vorbesc cu Consiliul de Aministraţie de la Voluntari, fac cu ei conferinţă şi prezint contractul, dar nu îl semnez. Să îl vadă DIICOT şi DNA să zică dacă e buna sau nu. Că mi-e frică şi la Ministerul de Finanţe, şi la Curtea de Conturi", a spus finanţatorul Stelei.
Omul de afaceri anunţă şi un nou sponsor la Steaua. Este vorba despre o casă de pariuri, care va plăti 500.000 de euro pentru a-şi imprima numele pe spatele tricourilor. Noul contract a venit după ce Tribunalul Bucureşti a decis că Gigi Becali poate folosi denumirea ”Steaua Bucureşti”. "Am luat ieri un sponsor cu 500.000 euro, cu pariuri, pe spate. Pe faţa avem cu asigurări, un milion de euro, deci un milion şi jumătate. Au văzut că am caştigat procesul, imediat au sunat", a mai declarat Becali. Pe langă problemele de ordin administrativ, Becali a abordat şi subiectul transferurilor în legătură cu care a anunţat că, în mare măsură, Ciprian Marica nu va mai continua la Steaua, după o jumătate de sezon în care nu a marcat niciun gol în Liga 1 şi a stat mai mult accidentat.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.