Sport

Peste 23.000 de lei pentru proiectele de tineret ale ONG-urilor vrâneane

Dan Chiriac
12 mai 2016 858 vizualizări
Ministerul Tineretului şi Sportului organizează prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Vrancea, în perioada 16mai - 15 iulie 2016, Concursul local de proiecte de tineret - 2016.

Vor avea prioritate toate proiectele care au ca beneficiari tineri cu oportunităţi reduse (tineri cu dizabilităţi, tineri care părăsesc sistemul de protecţie a copilului, tineri care aparţin etniei rome, tineri care aparţin minorităţilor sexuale, tineri inactivi, care nu sunt încadraţi profesional şi nu urmează niciun program educaţional sau de formare (NEETs), tineri imigranţi etc.). Proiectele se depun în perioada 16 mai-14 iunie 2016, între orele 8-16 (cu excepţia zilelor nelucrătoare), la secretariatul DJST Vrancea din Bulevardul Unirii nr. 12, sau prin poştă. Oficialii instituţiei anunţă că nu se vor lua în considerare proiectele sosite la sediul DJST Vrancea, prin poştă, înregistrate după data de 14 iunie 2016, ora 16.00 sau depuse la secretariatul DJST după data de 14 iunie 2016, ora 16.00. Bugetul alocat Concursului local de proiecte de tineret 2016, la nivelul DJST Vrancea, este 23.220 lei, cu o limită maximă pe proiect de 10.000 lei. Această limită poate fi extinsă cu 2.000 lei, alocaţi pentru activităţi de formare pentru membrii organizaţiei şi voluntarii ei, având ca obiectiv dezvoltarea organizaţională (ajungându-se la proiecte cu buget maxim de 12.000 lei), după cum declară oficialii DJTS. Detalii suplimentare referitoare la concursuri, inclusiv metodologia, se pot obţine de pe site-ul Ministerului Tineretului şi Sportului şi pe site-ul direcţiei, djstvrancea.ro . Informaţii suplimentare, cu privire la Concursul local de proiecte de tineret 2016, se pot solicita la adresa de mail djst.vrancea@mts.ro/dstmb@mts.ro. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.