Sport

Juniorii au meci amical cu o echipă de Liga a treia

Dan Chiriac
12 mai 2016 698 vizualizări
Aerostar Bacău - LPS Focşani, vineri, de la ora 11.00, într-o partidă de verificare

Echipa de juniori de la Liceul cu Program Sportiv Focşani va susţine vineri o partidă de pregătire la Bacău. Formaţia pregătită de Alin Samoilă va juca cu Aerostar Bacău, echipă ce evoluează în liga a treia. Meciul ar fi trebuit să se joace la Focşani, dar a fost mutat la Bacău în condiţiile în care terenurile din cadrul Complexului Sportiv « Milcovul » sunt închise pentru lucrări de întreţinere. Cel mai probabil, acestea vor fi redeschise săptămana viitoare, cand juniorii focşăneni vor juca acasă cu LPS Suceava. Miercuri, de la ora 12.00, LSP Focşani va evolua pe stadionul din Sud în faţa sucevenilor. Aerostar Bacău este la o nouă întalnire cu o echipă vranceană, după ce săptămana trecută a învins cu 2-0 pe FC Panciu, după golurile marcate de Artenie şi Oanea. Băcăuanii ar putea juca cu următoarea formaţie : Savu – Pavel, Patrichi, Ichim, Strat – Chirilă, Strugariu, Padovei, Oanea – Artenie, Lupu.
Victorie clară la Vaslui
Elevii antrenorului Alin Samoilă au obţinut miercuri o victorie clară în partida jucată la Vaslui. Focşănenii s-au impus cu scorul de 3-1, chiar dacă au fost conduşi cu 1-0 încă din startul întalnirii. Focşănenii au revenit încă din prima repriză şi au egalat prin Cristea în minutul 15. Acesta a înscris cu capul după o excelentă schemă la o lovitură liberă. Grigorică a avut în startul partidei două mari ocaziide gol, dar s-a revanşat în minutul 32 cand a punctat cu un şut la colţul scurt. Avram a stabilit scorul pauzei la ultima fază a reprizei. Atacanţii focşăneni au ratat mari ocazii şi în repriza a doua, dar scorul a rămas neschimbat. Focşăneanii au jucat cu următoarea formaţie : Glavana – Dediu, Doagă, Salouru, Popa – Cristea, Zaharia, Duca, Grigorică  -Avram, Kumova. Au mai jucat Bogdan Marian, Tănase şi Ivanciu. În clasamentul seriei întai situaţia este următoarea: CSMS Iaşi 52 p, LPS Iaşi 51p, LPS Focşani 50p, AFC Miercurea Ciuc 50p. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.