Sport

Sportul focşănean se mută la Vaslui pentru o zi

Dan Chiriac
10 mai 2016 806 vizualizări
LPS Vaslui - LPS Focşani, miercuri ora 12.00 şi 14.00, în campionatul naţional al juniorilor republicani

Sportul focşănean se mută pentru o zi la Vaslui. Dacă echipa de handbal are un meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării directe în liga a doua, echipele de juniori republicani joacă la prânz pe stadionul municipal din Vaslui pentru a obţine cele şase puncte puse în joc. Adversara focşănenilor vor fi echipele locale de la LPS. Partidele vor începe la ora 12.00 şi 14.00. Meciurile au loc pe terenul doi de la Stadionul Municipal. Partidele vor fi arbitrate de o brigadă din Iaşi formată din Vlad Trifan, Andrei Dandu, Iulian Contofan şi Ciprian Ailenei. Juniorii A, pregătiţi de Alin Samoilă, se află pe locul patru în clasament. Situaţia în vârful ierarhiei este următoarea: CSMS Iaşi 52 p, LPS Iaşi 51p AFC Miercurea Ciuc 50p şi LPS Focşani 47p. În aceste condiţii partida de la Vaslui este foarte importantă pentru stabilirea clasamentului final. Focşănenii pot urca din nou pe podium în cazul unui succes. Primele trei echipe şi-au disputat deja partidele din cadrul acestei runde. Echipa de juniori B, antrenată de Daniel Bănică, se află la mijlocul clasamentului şi va încerca să obţină trei puncte în jocul de miercuri. Focşănenii au acumulat 14 puncte, în timp ce vasluienii se află pe ultimul loc al clasamentului cu şapte puncte. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.