Sport

Zile de foc pentru CSM

Ziarul de Vrancea
6 mai 2016 644 vizualizări
Campioana Romaniei la handbal feminin, joacă astăzi şi maine în Turneul Final al Ligii Campionilor, la Budapesta * astăzi, în primul meci de la ora 18:45, echipa bucureşteană întalneşte Vardar Skopje * toate partidele vor fi transmise de DolceSport

Astăzi şi maine are loc la Budapesta, turneul “Final Four” al Ligii Campionilor la handbal feminin, la care participă şi campioana Romaniei, CSM Bucureşti. Formaţia bucureşteană CSM Bucureşti va întalni formaţia macedoneană Vardar Skopje (18:45), după meciul în careBuducnost Podgorica se va confrunta cu Györi ETO. (16:15). Finala mică va avea loc duminică de la ora 16:15, iar marea finală de la ora 18:45.

''Toată lumea porneşte de la 50-50%. Îmi aduc aminte că la tragerea la sorţi eram văzuţi ca noi veniţi, toţi şi-au dorit să joace cu noi. Dar noi între timp ne-am repoziţionat. Avem o Line Jørgensen care şi-a revenit, o Linnea Torstensson în bună formă, nici Rodrigues nu mai este cea accidentată din ianuarie. Vardar a avut un parcurs frumos în grupa principală, poate mai frumos ca al nostru. Este o echipă care mă îngrijorează, dar ce să mai zic atunci de Györ sau Buducnost?” , a declarat Nicolae Luca, team-managerul echipei bucureştene pentru AGERPRES.  CSM Bucureşti s-a calificat în Final Four la prima participare în Liga Campionilor, atingandu-şi obiectivul propus în acest sezon. Echipa antrenată de danezul de 43 de ani, Kim Rasmussen, în care mai joacă şi veteranele Cristina Vărzaru şi Aurelia Brădeanu a cucerit titlul în 2015 şi 2016.
Vardar Skopje, prima adversată a CSM, a caştigat ultimele trei ediţii ale campionatului Macedoniei şi s-a clasat în ultimii doi ani pe locul III, în Liga Campionilor. Echipa este antrenată de o fostă caştigătoare a trofeului, Indira Kastratovic, vedeta nr. 1 fiind Andrea Lekic, cea mai bună jucătoare din lume în 2013. Buducnost Podgorica (Muntenegru) este deţinătoarea trofeului (2012, 2015) şi este campioana ţării de la începuturi (2007). Este pregătită de Dragan Adzic, iar în echipă, alături de cea mai bună jucătoare din lume, Cristina Neagu, mai fac parte Katarina Bulatovic şi Dragana Cvijic. În fine, ETO Györ are şi ea două victorii în Liga Campionilor (2009 şi 2011), 11 titluri naţionale în Ungaria, iar dintre jucătoarele antrenate de spaniolul Ambros Martin  se remarcă Anita Görbicz, Heidi Løke, Ida Alstad şi Linn  Sulland.
Toate partidele de la turneul final vor fi transmise de canalul DolceSport 1.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.