Sport

Şapte medalii naţionale pentru sportivii de la Nidan Focşani

Dan Chiriac
28 apr 2016 1192 vizualizări
întrecerile au avut loc la Bucureşti

Zilele trecute, în capitală s-a desfăşurat, în sala APOLLO, campionatul naţional de KICKBOXING. La versiunile  SEMICONTACT, KICK LIGHT şi K1. Vrancea a fost reprezentată de clubul Nidan Focşani. Participarea cluburilor din ţară a fost numeroasă şi în acest an. Acestea şi - au disputat medaliile puse în joc. Au fost prezente 16 cluburi din toată ţara,  cu sportivi bine pregătiţi. Specialiştii au considerat că întrecerea a fost una dintre cele mai reuşite din ultimii ani. Deschiderea competiţiei a fost făcuta de maestrul Ionel Gîrbea – preşedintele ALL STYLE şi preşedinte al Federaţiei Române de KENDO.  Lotul clubului NIDAN a fost format din: antrenor principal KICK BOX - l sensei Dănuţ Pleţa Plugaru, sportiv- instructor KRAV MAGA şi KICK BOX -  sensei Dan Rădulescu Scutaru, preparator fizic -  Ciubotaru  Gicu, secretar -  Ionuţ Drâmbă, sportivi Cioarec Robert Marian, Porumboiu Alexandru, Zalinca Alexandru, Vasile Mihai, Edu Petrică, Ciubotaru Bogdan, Ştefan Andrei Romeo. “Ne-am propus să participam la această formă de competiţie pentru a îmbunătăţi tehnica şi tactica de luptă. Versiunea de kick light ce se desfăşoară pe tatami are ca scop ca victoria să fie atribuită sportivului care a acumulat cele mai multe puncte,  aceasta fiind diferenţa faţa de variantele de FULL CONTACT, LOW KICK şi K1 unde tehnicile sunt efectuate în mare forţă, scopul final fiind K.O. -ul adversarului . Au fost meciuri frumoase şi interesante cu mare încărcătură psihico - fizica atât pentru sportivi cât şi pentru antrenorii acestora. Le mulţumim pe această cale organizatorilor, sportivilor pentru dăruire şi devotament şi nu în ultimul rând sponsorului nostru oficial  S. C. SAMIBUCOV  reprezentată de Tavi Samson”, spun reprezentanţii Clubului Nidan. (Dan CHIRIAC)
Sportivii de la Nidan au ocupat locurile:     
JUNIORI
cat. 13 - 15 ani - Cioarec Robert - locul  II
Porumboiu Alexandru - locul  III
cat. 16 - 18 ani -  Zalinca Alexandru (74 kg) - locul  III
Vasile Mihai (84 kg) - locul  III
SENIORI
- 63 kg - Edu Petrică - locul  II
- 74 kg - Ciobotaru Bogdan - locul  II
- 84 kg – Ştefan Andrei Romeo - locul  I


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.