Sport

Salvatorul Joe Hart

Ziarul de Vrancea
27 apr 2016 667 vizualizări
Manchester City -Real Madrid 0-0, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor

Lipsa lui Cristiano Ronaldo a fost cea mai mare surpriză din prima manşă a semifinalei Champions League, chiar dacă superstarul portughez a lipsit şi din thriller-ul cu Villarreal din campionat. O perioadă prelungită de “studiu” (o repriză întreagă fără vreo ocazie mai acătării) ar fi fost violată de vreo invenţie a magnificului CR7, dar Bale şi Benzema nu pot completa o tripletă comparabilă cu a Barcelonei, cand pe dreapta nu desenează Cristiano. ManCity a avut un pic mai multă vană la început , Real a pornit timid, dar a accelerat spre mijlocul reprizei, iar finalul primei părţi a fost o proastă propagandă ideii campionatului elitist gen NBA, care se vantură în ultima vreme.Aproape nimic de povestit despre această primă repriză, al cărei “main event” a fost accidentarea (înlocuirea) lui David Silva. Erorile de transmitere a balonului au abundat, Real a părut inhibată de absenţa şeptarului, iar City n-a reuşit să fie nici pe departe Wolfsburgul din turul precedent.
Un pic mai multă animaţie în repriza secundă: un şut peste poartă trimis de Agüero (’46) – de la City, un penalty cerut de Bale (’47) şi un “cap” din fază fixă, Ramos (’55) – de partea cealaltă. După 65 de minute, Real a început să pună stăpanire pe joc şi o bară din lovitura de cap a lui Jesé e prima ocazie adevărată a partidei (’70), urmată de ieşirea la rampă a lui Bale, care a căutat colţul lung din 16 metri. În min. 79, a apărut prima paradă a meciului, Hart în faţa lui Casemiro, portarul englez blocandu-l şi pe Pepe, aflat cu mingea la doi metri de poartă. Elanul final al “cetăţenilor” a fost prea tardiv ca să se materializeze într-un rezultat categoric nemeritat, dacă lovitura liberă executată de Kevin de Bruyne n-ar fi fost respinsă în corner de Navas
City: Hart – Sagna, Kompany, Otamendi, Clichy – Fernandinho, Fernando – Navas (’77 – Sterling), De Bruyne, Silva (’41 – Iheanacho)  – Agüero: Antrenor: Manuel  Pellegrini.
Real: Navas – Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo – Modric, Casemiro, Kroos (’89 – Isco) – Lucas, Benzema (’46 – Jesé), Bale. Antrenor: Zinédine Zidane.
Arbitru: Çunneyt Çakîr (Turcia).
Cartonaşe galbene: Silva / Pepe, Carvajal


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.