Sport

Victorie la şase goluri pentru juniorii focşăneni

Dan Chiriac
27 apr 2016 714 vizualizări
LPS Focşani - Rapid Suceava 7-1 (2-1) şi 0-2 (0-0), în campionatul naţional al juniorilor republicani

Echipele de fotbal juniori de la LPS Focşani au susţinut miercuri partidele din cadrul campionatului naţional. Adversara focşănenilor au fost echipele de la Rapid Suceava. Echipa de juniori A a obţinut o victorie clară, cu scorul de 7-1, la capătul unui meci în care s-a pus problema învingătoarei doar un singur minut. Pîrvu a deschis scorul pentru focşăneni, în minutul 15, pentru ca sucevenii să egaleze un minut mai târziu cu un şut de la 25 de metri. În minutul 17, Pîrvu a transformat o lovitură de pedeapsă. Din acest moment, pe teren a existat o singură formaţie. Pîrvu a realizat hattrickul, pentru ca Zaharia să marcheze alte două goluri. Duca şi Grigorică au marcat ultimele goluri ale meciului. La juniori B, sucevenii s-auimpus cu scorul de 2-0. Partidele au fost arbitrate de o brigadă din Buzău  formată din Laurenţiu Pană, George Belu, Alexandru Vasile şi Cristian Bulibaşa. Juniorii A, pregătiţi de Alin Samoilă, se află pe locul trei în clasament. Situaţia în vârful ierarhiei este următoarea: AFC Miercurea Ciuc 50p, LPS Iaşi 48p, LPS Focşani 47p, CSMS Iaşi 46 p. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.