Sport

Meci important pentru evitarea retrogradării

Dan Chiriac
26 apr 2016 681 vizualizări
CSM Focşani 2007- Energia Tg. Jiu, miercuri, ora 18.30, în Sala Sporturilor

Echipa de handbal CSM Focşani 2007 va juca azi un nou meci în play-out. Aflaţi în lupta pentru evitarea locului 13, ce duce direct în liga a doua, focşănenii trebuie să obţină puncte în acest joc. Din păcate, gorjenii au fost în runda precedentă “eroii” negativi ai unui rezultat cel puţin suspect. CSM Ploieşti a obţinut un punct în deplasarea de la Tg. Jiu, într-un meci în care oaspeţii au recuperat într-un timp foarte scurt o diferenţă mare de goluri. Rezultatul a ridicat multe semne de întrebare, mai ales că gorjenii sunt salvaţi deja de la retrogradare şi îşi permit să piardă puncte. Rămâne de văzut dacă aceştia vor avea o atitudine asemănătoare şi în jocul de miercuri. CSM Focşani 2007 se bazează la acest joc pe următorul lot: Marocico, Cloşcă, Rusu – portari, Mocanu, Popa, Smeu, Gheorghe, Gramatic, Eros, Cadar, Neaţă, Rotaru, Ragea, Voinea, Miroiu, Năstăsie. Clasamentul play-out-ului arată astfel: Tg. Jiu 31p, Minaur 29p, Ploieşti 21p, Vaslui 20p, Focşani 19p, Galaţi 1p.  (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
aiurea, acum 2915 zile, 3 ore, 24 minute, 8 secunde
Dacă îţi place să mănânci ceva, mănâncă până la capăt. Ce meci suspect a fost la Târgu Jiu? Ce diferenţă mare de goluri a recuperate CSM în timp scurt? Energia a condus în prima citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.