Sport

Dragă mi-e capra vecinului

Ziarul de Vrancea
22 apr 2016 1102 vizualizări
Profetul Laurenţiu Reghecampf prooroceşte că din sezonul viitor Astra nu va mai exista

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua Bucureşti, a făcut remarci ironice la adresa formaţiei Astra Giurgiu, ieri , în cadrul unei conferinţe de presă, dar a făcut referire şi la finala Cupei. "Mai aveţi puţină răbdare, s-ar putea să nu mai existe Astra din sezonul viitor. Aşteptaţi şi o să vedeţi. Ei aşteaptă pe 20 mai să se întample ceva, Moş Crăciun să vină” n.r.Ioan Niculae speră atunci să fie eliberat condiţionat)", a declarat Reghecampf. Antrenorul Stelei a lăsat să se înţeleagă că giurgiuvenii vor împărtăşi soarta Unirii Urziceni şi Oţelului, campioane în Liga 1 în ultimul deceniu, care ulterior au dispărut. Laurenţiu Reghecampf a vorbit şi despre finala Cupei Romaniei, în care se vor înfrunta CFR Cluj şi Dinamo Bucureşti: "În finala Cupei vor juca două echipe care nu au voie să participe la anul în cupele europene. Noi am încercat să facem tot ce a depins de noi pentru a ne califica". Întrebat dacă există o coaliţie împotriva Stelei, Reghecampf a declarat: "Nu cred că există, cum pot să dau vina pe altcineva? Au fost anumite lucruri care s-au întamplat şi mă refer la arbitraje, dar totul a trecut. Nu putem să dăm vina pe alţii, suntem noi vinovaţi. Jucătorii trebuie să înveţe, e un proces pentru a putea ieşi campion şi a ajunge în grupele Champions League. Trebuie să dai dovadă de maturitate în astfel de momente. Am avut jocuri bune, dar din păcate la finalul lor nu ne-am putut bucura. Trebuie să formăm o echipă puternică cat mai repede. Eu sunt la Steaua să muncesc, nu vreau să comentez declaraţiile patronului". Steaua Bucureşti va juca, sambătă, de la ora 20.30, în etapa a VIII-a din play-off-ul Ligii 1, pe Arena Naţională din Bucureşti, cu FC Viitorul Constanţa.

Stanciu şi Reghe au fost suspendaţi

Comisia de Disciplină a FRF a decis astăzi suspendarea jucătorilor stelişti Nicolae Stanciu şi Alexandru Bourceanu, dar şi a tehnicianului Laurenţiu Reghecampf, în urma incidentelor în care au fost implicaţi în parditele cu Pandurii Targu Jiu (Stanciu) şi Dinamo (Bourceanu şi Reghecampf).  Nicolae Stanciu a fost suspendat o etapă pentru gestul obscent făcut la adresa publicului la finalul meciului Pandurii - Steaua, scor 0-1, disputat pe 30 martie, în timp ce Bourceanu şi Reghecampf au primit cate două etape. Închizătorul a fost eliminat în meciul cu Dinamo, din Cupa Romaniei, scor 2-2, după ce l-a lovit pe Harlem Gnohere, în timp ce tehnicianul Stelei a fost trimis în tribune de centralul Cristian Balaj pentru proteste.





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.