Sport

Vor puncte în nordul Moldovei

Dan Chiriac
22 apr 2016 504 vizualizări
Inter Dorohoi - FC Panciu, sambătă, ora 17.00, în liga a treia de fotbal

Echipa de fotbal FC Panciu va disputa sâmbătă o nouă partidă în deplasare în liga a treia. Păncenii vor întalni Inter Dorohoi, o formaţie aflată în partea inferioară a clasamentului. Păncenii îşi doresc să obţină un succes care să confirme seria meciurilor din acest retur. Păncenii au obţinut 13 puncte în cele şase etape disputate. Ultimul succes a venit runda trecută cand vrancenii au trecut cu scorul de 1-0 de Metalosport Galaţi. Cei doi antrenori, Dănuţ Bolocan şi Paul Cioran, vor începe cu următoarea formaţie: Trifan – Voinea, Alupei, Parlac, Blănaru – Menghia, Sava, Dima, Duca – Pasăre, Hany. Antrenorul Dănuţ Bolocan ne-a declarat că echipa îşi doreşte să caştige partida de la Dorohoi şi să continue seria meciurilor bune făcute în acest an. FC Panciu are 23 de puncte în clasament şi ocupă locul 9. Etapa viitoare, FC Panciu va juca pe teren propriu cu Atletic Vaslui. Federaţia Romană de Fotbal a decis ieri ca partida să aibă loc cu 24 de ore mai devreme. Meciul se va juca vineri 29 aprilie, pentru ca echipele să poată sărbători Paştele în familie.  (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.