Sport

Tecău şi Mergea şi-au părăsit partenerii

Ziarul de Vrancea
20 apr 2016 811 vizualizări
Cei doi tenismeni romani vor concura împreună şi la Roland Garros pentru a se pregăti pentru Jocurile Olimpice * la dublu mixt, Horia Tecău va juca alături de concitadina lui, Simona Halep

Jucătorii romani Horia Tecău şi Florin Mergea fac pereche în proba de dublu de la BRD Năstase Ţiriac Trophy unde sunt principalii favoriţi pe lista capilor de serie. Cei doi sportivi vor face pereche şi la Jocurile Olimpice de la Rio, unde doresc să cucerească o medalie.  "Am început antrenamentele de cateva săptămani, înainte de turneul de la Monte Carlo, şi cred că este pe termen lung pregătirea. Suntem amandoi la aceleaşi turnee, amandoi suntem în Bucureşti cand trebuie să ne antrenăm şi ne cunoaştem atat de bine. Fiind împreună aici e normal să ne antrenăm împreună. Vine acest obiectiv al Jocurilor Olimpice şi sincer cred că amandoi vrem o medalie de aur acolo, nu orice medalie, şi cred că putem să atingem acest obiectiv antrenandu-ne şi jucand acest turneu împreună", a declarat Florin Mergea, citat de treizecizero.ro. Horia Tecău a explicat că s-a înţeles cu partenerul său obişnuit, Jean-Julien Rojer, care nu are o şansă prea mare să reprezinte Olanda la Jocurile Olimpice şi cei doi romani vor concura împreună inclusiv la Roland Garros. De altfel, la turneul de la Barcelona care se dispută în aceste zile, Rojer face echipă cu indianul Rohan Bopanna, partenerul lui Mergea. Deşi cei doi au un mare handicap, în faţa cuplurilor naţionale care joacă împreună de mult timp, Horia şi Florin nu ascund că se gandesc la o medalie, chiar la cea de aur. În turneul de la Bucureşti, Mergea şi Tecău trebuiau să joace aseară  cu perechea neo-zeelandeză Mark Daniell / Artem Sitak, însă toate partidele de ieri au fost amanate pentru azi din cauza ploii.
Horia Tecău şi Simona Halep vor face pereche în proba de dublu mixt de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, pentru a fi în cea mai bună formă la Jocurile Olimpice de la Rio şi a aduce Romaniei o medalie în Brazilia.  Horia Tecău, cel mai bine clasat jucător roman în ierarhia de dublu a anunţat că va face cuplu cu Simona Halep la turneul de la Roland Garros, din acest an, care se va desfăşura în perioada 22 mai - 5 iunie. "La Roland Garros o să jucăm împreună, eu şi Simona Halep, n-o să folosim un Grand Slam ca antrenament, dar orice meci pe care-l jucăm împreună o să ne ajute, ca să ne înţelegem, pentru că nu avem aşa o experienţă mare împreună, am jucat două meciuri împreună. Trebuie puse la punct cateva strategii şi orice meci jucat împreună contează. Nu cred c-o s-avem noi timp să ne antrenăm fizic împreună, dar acel turneu va fi un test bun pentru noi", a declarat Horia Tecău, citat de Treizecizero.ro.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.