Sport

Echipa de handbal în faţa unei duble de foc

Dan Chiriac
19 apr 2016 912 vizualizări
CSM Ploieşti - CSM Focşani, miercuri, ora 18.00, în liga naţională

Echipa de handbal CSM Focşani 2007 joacă miercuri seara unul dintre cele mai importante meciuri din play-out. Focşănenii vor juca în deplasare cu CSM Ploieşti, principala contracandidată la evitarea locului 13, poziţie ce duce direct în liga a doua. Runda trecută, ploieştenii s-au impus la limitiă, în deplasare, la Galaţi, în timp ce focşănenii au obţinut o victorie foarte importantă, 29-19, cu HC Vaslui. Meciul de miercuri nu va fi deloc uşor, miza partidei fiind una foarte mare. În sezonul regulat, focşănenii au obţinut patru puncte în întâlnirile cu CSM Ploieşti, după victoria de la Focşani şi egalul de la Ploieşti. Focşănenii au condus şi în partida din deplasare până în ultima secundă, când au primit un gol la limita regulamentului. Partida de azi va începe la ora 18.00 şi va avea loc în Sala Sporturilor din Ploieşti. Clasamentul play-out-ului ar arată astfel: Tg. Jiu 27p, Minaur 25p, Vaslui 19p, Ploieşti 17p, Focşani 16p, Galaţi 1p. Focşănenii au nevoie de cel puţin patru puncte în partidele cu CSM Ploieşti, în play-out, pentru a spera la evitarea locului 13 ce duce direct în liga a doua. CSM Focşani 2007 a folosit următorul lot:  Marocico, Cloşcă, Rusu – portari, Mocanu, Popa, Smeu, Gheorghe, Gramatic, Eros, Cadar, Neaţă, Rotaru, Ragea, Voinea, Miroiu, Năstăsie. Partida de miercuri este urmată de un alt joc important, deplasarea de sâmbătă de la Galaţi. Acolo, focşănenii sunt obligaţi să câştige pentru a urca în clasamentul play-out-ului. Gălăţenii nu au obţinut în acest an decât un punct în liga naţională. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.