Sport

Premieră pentru tenis: Vrancea Trophy va fi turneu feminin

Dan Chiriac
12 apr 2016 898 vizualizări
Organizatorii turneului Vrancea Trophy au decis ca în acest an competiţia să fie destinată sportivelor. După 13 ediţii masculine, organizatorii au introdus turneul în calendarul circuitului feminin.

Premiile turneului vor rămâne identice cu cele din 2015, respectiv 15.000 de dolari şi mult râvnitele puncteATP. Turneul va avea loc pe terenurile din Complexul Sportiv Milcovul, la finalul lunii iunie. Finala este programată pentru data de 2 iulie. La startul întrecerii sunt aşteptate jucătoare de tenis clasate între locurile 250-1000, fiind probabilă prezenţa pe tabloul de concurs şi a multor jucătoare tinere din România. Cum în acest moment tenisul feminin din România stă mult mai bine decât cel masculin, oferta organizatorilor este mai mult decât atractivă. Circuitul Vrancea Trophy va curpinde şi un turneu de copii şi juniori, în luna aprilie, dar şi unul de veterani. VRANCEA TROPHY este o competiţie oferită vrâncenilor de Consiliul Judeţean şi Muncipiul Focşani, prin Consiliul Local şi Primăria Municipiului, fiind organizată de Tenis Club Focşani, Clubul Sportiv Unirea Focşani, Federaţia Română de Tenis şi Federaţia Internaţională de Tenis. Vom reveni cu amănunte pe măsură ce acestea vor fi făcute publice de organizatori. Detalii vor fi anunţate pe site-ul http://www.vrancea-trophy.ro. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Dan Lupu, acum 2934 zile, 13 ore, 21 minute, 11 secunde
Toata consideratia pentru oferta organizatorilor si a sponsorilor competitiei,dar raman la parerea ca (macar) in egala masura,ar trebui sa ne preocupe problemele legate de infrastructura (saraca !) a citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.