Sport

Play-out-ul începe cu o săptămană mai devreme

Dan Chiriac
31 mar 2016 567 vizualizări
CSM Focşani va debuta pe 13 aprilie, în deplasare, cu Minaur Baia Mare

Federaţia Română de Handbal a modificat datele de disputare ale play-out-ului Ligii naţionale de handbal. Forul de la Bucureşti a stabilit ca prima etapă să aibă loc pe 13 aprilie, în loc de 20 aprilie. Întreruperea de campionat a fost scurtată de Federaţia Română de Handbal (FRH) la două săptămâni, în loc de trei. CSM Focşani va încerca să evite retrogradarea directă, luptandu-se pentru un loc de baraj cu CSM Ploieşti. Asta în condiţiile în care, Minaur Baia Mare, Energia Tg. Jiu şi HC Vaslui au echipe puternice, care vor lupta pentru locurile 9 şi 10 ce asigură rămanerea în prima ligă. Clasamentul play-out-ului  arată astfel: Tg. Jiu 24p, Minaur 19p, Vaslui 16p, Ploieşti 14p, Focşani 13p, Galaţi 1p. Focşănenii au nevoie de cel puţin patru puncte în partidele cu CSM Ploieşti, în play-out, pentru a spera la evitarea locului 13 ce duce direct în liga a doua. Formaţia pregătită de profesorul Viorel Ciubotaru va debuta în play-out, în deplasare cu Minaur, urmand ca cel mai important joc, cel cu CSM Ploieşti, să aibă loc în runda a treia. Profesorul Viorel Ciubotaru, antrenorul CSM Focşani 2007, a spus că în zilele de 7 şi 14 mai, atunci când, conform calendarului FRH, urmează să aibă loc la Focşani partidele cu HCM Minaur Baia Mare, respectiv, CSM Ploieşti, Sala Polivalentă este ocupată cu alte activităţi, stabilite dinainte şi, ca urmare, va solicita Federaţiei amânarea jocurilor pentru 8 mai, respectiv, 15 mai. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.