Sport

LPS Focşani, misiune dificilă la Miercurea Ciuc

Dan Chiriac
25 mar 2016 766 vizualizări
FC Miercurea Ciuc - LPS Focşani, sambătă, ora 12.00 şi 14.00, în campionatul naţional al juniorilor republicani

Echipele de fotbal juniori de la LPS Focşani vor susţine sâmbătă partidele din cadrul campionatului naţional. Adversarii focşănenilor vor fi echipele de la FC Miercurea Ciuc. Partidele vor începe la ora 12.00 şi 14.00. Meciurile au loc pe stadionul sintetic din oraşul harghitean. Partidele vor fi arbitrate de o brigadă din Mureş, formată din Narcis Moldovan  -Reghin, Sandor Biro – Tg. Mureş, Marcel Orosfoian – Luduş şi Silviu Nan – Tîrnăveni. Runda trecută, juniorii A, pregătiţi de Alin Samoilă, au învins clar, scor 5-0, pe Bucovina Pojorîta. Focşănenii ar putea începe partida cu următoarea formaţie: Glavana – Marin, Salaoru, Doagă, Dediu – Cristea – Kumova, Duca, Zaharia, Grigorică – Avram. În clasament, focşănenii se află pe locul trei cu 35 de puncte. Pe primele două poziţii se situează CSMS Iaşi 37 puncte şi LPS Iaşi 36 puncte. Harghitenii sunt pe locul patru cu 31 de puncte.  Echipa de juniori B, antrenată de Daniel Bănică se află la mijlocul clasamentului şi va încerca să repete succesul obţinut runda trecută, scor 4-1, în faţa celor de la Bucovina Pojorîta. Misiunea va fi însă una foarte grea. Focşănenii se află pe locul nouă, cu 14 puncte, în timp ce gazdele conduc detaşat în clasament. Harghitenii au acumulat 40 de puncte din 42 de posibile, avand un singur rezutlat de egalitate în acest sezon. Partidele se vor desfăşura pe terenul sintetic de la Miercurea Ciuc, lucru care ar putea ajuta echipa harghiteană. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.