Sport

Raţ a reluat antrenamentele

Ziarul de Vrancea
23 mar 2016 452 vizualizări
Titularul postului de fundaş stanga la naţională speră să poată juca la Euro 2016

Răzvan Raţ, căpitanul primei reprezentative de fotbal a Romaniei, neconvocat pentru amicalele cu Spania şi Lituania, a declarat, ieri, că a reînceput antrenamentele cu Rayo Vallecano după accidentarea suferită la umăr şi că speră să prindă meciuri în acest final de campionat la echipa sa de club. "Am reînceput antrenamentele cu echipa, dar nu forţez. M-am antrenat şi pană acum, dar fără coechipieri, iar în paralel am fost şi la o clinică de recuperare, pentru a putea fi 100%, să nu simt nicio diferenţă atunci cand voi trece la antrenamentele cu colegii. Sunt anumite mişcări care mă deranjează, dar încă mai am nevoie de forţă pentru că muşchii nu protejează încă în mod complet umărul. Sper ca în două-trei săptămani să fiu apt. Mă bucur că sunt apreciat, nu-mi rămane decat să fac tot posibilul să fiu în formă maximă atunci cand se va termina campionatul aici pentru a putea merge la Euro", a declarat Raţ la DigiSport. 
Răzvan Raţ a vorbit şi despre situaţia sa actuală de la echipa de club, care este în pericol să retrogradeze din Primera Division: “Înlocuitorii mei trebuie să demonstreze că merită să fie la echipa naţională. Accept concurenţa, mă motivează foarte mult. Nu-mi rămane decat să joc la echipa mea de club şi să demonstrez că eu sunt cel care ar trebui să fiu titular. Am ţinut legătura cu membrii staff-ului în permanenţa. Mă antrenez normal cu echipa, acelaşi program, dar intensitatea nu este de 100%, să zicem cam 70%. Sper să prind căt mai multe meciuri din acest final de campionat, nu ştiu de cate am nevoie pentru a fi în formă pentru Campionatul European. Am nevoie de jocuri. Este multă presiune pe echipa mea, n-o să fie aşa de simplu. Toate meciurile pe care le mai avem sunt pe viaţă şi pe moarte. Ar trebui să intrăm în cantonament pe data de 15, probabil că trebuie ca jucătorii care termină în acea perioadă campionatul să aibă o mică pauză. Nu ştiu dacă este cazul meu sau nu, dar în fiecare zi plecam dimineaţa şi mă întorceam cam după opt ore de recuperare", a încheiat Răzvan Raţ.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.