Sport

AS United a câştigat derby-ul ligii de minifotbal

Dan Chiriac
21 mar 2016 617 vizualizări
Sanorom - AS United 3-5, în meciul ce a opus primele clasate

Campionatul de minifotbal Liga AutoVip a programat vineri şi duminică jocurile etapei a XVIII-a. AS United a câştigat derby-ul jucat cu liderul clasamentului, Sanorom. În urma succesului, echipa condusă de Sabin Voicu şi Florin Măzăreanu s-a apropiat la cinci puncte în clasament de prima clasată. Pentru Sanorom este primul însucces din acest sezon. Rezultatul face ca lupta pentru titlul să devină mai echilibrată. Arena a obţinut o victorie clară în partida jucată vineri seară. Un meci tensionat a fost cel dintre Pamiro Construct şi Casa Panciu. Ambele echipe luptă pentru un loc în play-off. Pamiro s-a impus cu 6-1, la capătul unui meci mai echilibrat decât arată scorul, dar câştigat meritat de echipa antrenată de Claudiu Manta. 22 Grade a obţinut o victorie importantă în tentativa de a ajunge între primele şase echipe ale clasamentului. Primele trei clasate, Sanorom, United şi Arena sunt deja calificate în play-off. Fia-Carn, Casa Panciu, ACS Mausoleul, Pamiro Construct, Green Garden Odobeşti, Green Team, 22 Grade&Flux sunt  echipele care se vor lupta pentru poziţiile 4-6. Campioana şi vicecampioana sezonului 2015/2016 în Liga de minifotbal AutoVip vor participa la Campionatul Regional din 27-29 mai la Roman. Conform deciziei FMR, campionatul local a urcat un loc în clasamentul naţional pe anul 2015, ocupând locul 25 din 42 de campionate afiliate. Acest loc îi conferă 2 locuri la regionale pentru calificarea la Turneul Final al Campionatului Naţional programat în perioada 1-3 iulie. Câştigătoarea fazei locale a Cupei României Grafit Decor va participa direct la turneul final, eveniment programat la Bistriţa în perioada 10-12 iunie. Etapa viitoare va avea loc la mijlocul acestei săptămâni. (Dan CHIRIAC)
    
Rezultatele etapei în Liga AutoVip, duminică 12 martie:

Vineri:
Fia-Carn-Kaleido 5-3
Arena – Green Team 7-2

Duminică
Mausoleul Mărăşeşti - The Lady Florence 7-0
Pamiro Construct – Casa Panciu 6-1
AS United – Sanorom Boloteşti 5-3
Green Garden Odobeşti - 22 Grade 1-5
 
În clasament conduce Sanorom - 49 p, urmată de AS United - 44 p, Arena - 41 p, Fia-Carn - 30 p, Pamiro Construct - 26 p (un joc mai puţin), ACS Mausoleul - 24 p, Casa Panciu - 24 p, Green Garden Odobeşti – 23 p, 22 Grade&Flux – 21 p, Green Team - 15 p, The Lady Florence - 6 p (2 jocuri mai puţin) şi Kaleido 3 p.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.