Sport

Final de stagiune

Ziarul de Vrancea
18 mar 2016 536 vizualizări
Naţionala de rugby a Romaniei întalneşte astăzi, de la ora 15:00, echipa Georgiei, în ultimul meci din Cupa Europeană a Naţiunilor, la Tbilisi,

Staff-ul tehnic al echipei, format din Lynn Howells, Marius Tincu şi Rob Moffat, au stabilit echipa care va intra pe teren. Dupa antrenamentele din această săptămană, Romania l-a pierdut pentru acest meci şi pe Stephen Shennan, care s-a accidentat cu o zi înaintea plecării spre Tbilisi. Astfel, faţă de echipa care a întalnit Germania, la Iaşi, s-au produs patru modificări în Primul XV, un aspect important fiind şi acela că pe banca de rezerve se vor afla doi jucători care îsi pot face debutul pentru Romania, pilierul Cosmin Manole şi jucătorul de treisferturi, Marian Ispir. În prima linie, va începe Paul Rusu, aflat la a patra selecţie, în linia a doua a revenit Johan Van Heerden, iar în cea de-a treia, Andrei Gorcioaia va juca la închidere. În ce priveşte treisferturile, aici s-a făcut o singură modificare, Florin Ioniţă urmand să evolueze ca aripă.Echipa va fi condusă în teren de căpitanul Stelian Burcea. ''Cred că cel mai important pentru echipa Romaniei este să meargă în Georgia şi să joace, nu aşa cum s-a întamplat în urmă cu doi ani cand i-am lăsat pe georgieni să-şi facă jocul. Dacă vom juca şi băieţii vor respecta planul de joc totul este posibil. Ce doresc eu de la jucători este să facă un meci bun, să arate progresul pe care l-au făcut, să îşi joace fiecare şansa şi să fie pragmatici în a marca, iar dacă vom face asta, am încredere că vom reuşi un rezultat bun'', a declarat Lynn Howells, antrenorul Romaniei. Învingătoarea acestui meci va primi Trofeul “Antim Ivireanu”. Acesta a fost mitropolit al Ţării Romaneşti originar din Iviria (Georgia).
Echipa Romaniei: Pristaviţă, Căpăţană, Rusu – Poparlan, van Heerden – Burcea, Lucaci, Gorcioaia – Calafeteanu, Rose – Apostol, Vlaicu, Kinikinilau, Ioniţă - Botezatu. Rezerve: Rădoi, Dico, Manole, Antonescu, Nistor, Bratu, Melniciuc, Ispir.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.