Sport

Misterul planează asupra decesului fotbalistului găsit mort în cabina TIR-ului

Dan Chiriac
18 mar 2016 3615 vizualizări
Acesta lucra la o firmă din Danemarca, dar se afla în cursă în Italia. Fostul jucător a evoluat ultima oară la Focşani, într-un meci de old-boys, pe 28 februarie.

O veste şoc a îndoliat ieri lumea fotbalului din judeţ. Fostul jucător de la Unirea Focşani, Adrian Olteanu, în vârstă de 46 de ani, a trecut în nefiinţă într-un mod suspect. Acesta a fost găsit miercuri seara, decedat, în cabina tir-ului, pe o stradă din Italia, unde se afla în cursă. Adrian Olteanu lucra de ceva timp, alături de fostul arbitru FIFA Ionică Serea, la o firmă de transport din Danemarca. Adi Olteanu se afla în cursă şi a fost găsit mort în maşină, potrivit unui anunţ al apropiaţilor, care nu au oferit alte amănunte. Adi Olteanu a fost în ţară până în urmă cu zece zile. Ultimul meci jucat la Focşani a fost în cadrul Cupei “Stan Gheorghiu”, acolo unde Olteanu evolua pentru echipa Sovejei. Adrian Olteanu a fost unul dintre atacanţii de bază pentru echipele Unirea Focşani, Unirea 95 Focşani, Acord Focşani sau Diplomatic Focşani. A marcat zeci de goluri în liga a treia pentru formaţiile din Focşani. Olteanu nu era cunoscut cu afecţiuni medicale. Nu se ştie dacă acesta a fost agresat sau a suferit un infarct, cazul fiind anchetat de autorităţile judiciare din peninsulă.

“Un exemplu de sportiv”

 

Adi Olteanu, în stânga, alături de unul dintre bunii prieteni, Jani Oltianu

 

Toţi cei care l-au cunoscut nu pot vorbi decât la superlativ de Adi Olteanu. A fost un atacant care a marcat de multe ori pentru echipele pe care le-a reprezentat. Avea viteză, lucru pe care l-a căpătat la atletism, primul sport practicat. Ulterior, Adrian Olteanu a început fotbalul şi a jucat în Divizia C, la Foresta Gugeşti. Apoi, a ajuns la Unirea 95 Focşani, echipă condusă de omul de afaceri Ştefan Chelmuş. După ce a evoluat pentru echipele din Focşani, Olteanu a ajuns la AS Cîmpineanca. Şi-a mai trecut o promovare în Divizia C cu PMC Daiana Odobeşti. “A fost un exemplu de sportiv. Avea o conduită extraordinară, un comportament ireproşabil. Nu-l vedeai să protesteze la arbitri, să se contreze cu adversarii. Era un jucător rapid, tehnic. L-am avut ca jucător la mai multe echipe. Am jucat la Cîmpineanca, am promovat în DiviziaC la Odobeşti”, ne-a spus Jani Oltianu, vărul lui Adrian Olteanu.
 

Familie îndurerată
 

Fostul jucător Adrian Olteanu era căsătorit şi are o fiică, ce îşi doreşte să urmeze Facultatea de Medicină. Acesta este şi motivul pentru care acesta a aceptat un post în străinătate, departe de familie. Tânara este elevă la Colegiul Naţional “Unirea”. Tragedia din Italia a avut loc într-o localitate aproape de graniţa cu Franţa. Autorităţile italiene urmau să efectueze în cursul zilei de joi necropsia pentru a stabili cauza morţii. Potrivit rudelor lui Adi Olteanu, firma din Danemarca, unde fostul fotbalist era angajat, se va ocupa cu aducerea sicriului în ţară. Cel mai probabil, trupul lui Adi Olteanu va ajunge sâmbătă la Focşani. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.