Sport

Arena Sfantului Aşteaptă

Ziarul de Vrancea
16 mar 2016 396 vizualizări
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov amană deschiderea Arenei Naţionale deoarece vrea să analizeze “cu celeritate” problema

Chiar dacă Răzvan Sava, primarul general interimar al Capitalei anunţa  redeschiderea Arenei Naţionale, stadionul nu se poate deschide deocamdată din cauza faptului că ISU nu a eliberat încă autorizaţia de securitate la incendiu. Din informaţiile obţinute de ProSport, Dinamo a încercat să obţină aprobarea pentru a juca meciul cu Pandurii pe Arena Naţională. Conducerea clubului Dinamo a purtat discuţii cu şefii firmei UTI, care administrează Arena Naţională. Conform informaţiilor primite de la aceştia, stadionul nu se poate deschide deocamdată din cauza faptului că ISU nu a eliberat încă autorizaţia de securitate la incendiu. În plus, susţin surse din clubul Dinamo, Consiliul General al Primăriei nu a aprobat încă preţurile pentru chiria stadionului. şedinţele Consiliului General au loc la finalul fiecărei luni. "Astăzi, primarul Capitalei a depus documentaţia la ISU pentru obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu! Ei vor analiza cererea noastră. E o chestiune de zile pană să ne dea aprobarea, moment în care Arena Naţională poate fi deschisă. Nu pot să vă spun dacă se va juca fotbal pe stadion în week-end-ul care vine", a declarat, pentru ProSport, Alexandru Ichim, purtătorul de cuvant al Primăriei. Întrebat dacă preţul chiriei a fost stabilit, oficialul Primăriei a răspuns că în următoarele două şedinţe se va discuta şi acest lucru. Preţul provizoriu este deja stabilit, deci asta nu împiedică redeschiderea stadionului.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti- Ilfov a anunţat că va transmite concluziile privind îndeplinirea cerinţelor de securitate la Arena Naţională după ce vor fi analizate completările aduse la documentaţia tehnică existentă. ISU Bucureşti-Ilfov a anunţat că Primăria Municipiului Bucureşti, în calitate de beneficiar al investiţiei, a depus cererea de obţinere a autorizaţiei de securitate la incendiu. Solicitarea a fost însoţită de agrementul tehnic aferent celor două tipuri de membrane ale acoperişului. "Specialiştii din cadrul instituţiei noastre vor analiz cu celeritate completările aduse la documentaţia tehnică existentă, urmand a transmite Primăriei Municipiului Bucureşti concluziile referitoare la îndeplinirea cerinţelor de securitate la incendiu", a transmis ISU.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.