Sport

Războiul caprelor vecine

Ziarul de Vrancea
13 mar 2016 876 vizualizări
Reghecampf a criticat înaintea meciului cu Astra, posibila licenţiere europeană a clubului Dinamo * la randul lor, “cainii” discută despre probemele steliştilor cu Armata

Antrenorul FC Steaua, Laurenţiu Reghecampf a declarat, într-o conferinţă de presă ţinută înainte de meciul cu Astra, că Dinamo nu are nicio şansă să joace în Cupele Europene în sezonul 2016-2017, întrucat nu poate încălca regulamentele privind licenţerea pentru competiţiile organizate de UEFA. „Văd că cei de la Dinamo dau tot felul de declaraţii că ar putea juca în Cupele Europene, dar eu ştiu că nu au nicio şansă. Cum să le dea domnul Duru licenţa dacă ei nu au plătit la timp? Dacă se va întampla asta, va fi un fals. Nu vom mai avea nevoie de nicio comisie. Dar vă spun eu că nu se va întampla asta. Sunt sigur că Dinamo nu va avea dreptul să joace la vară în Europa”, a declarat antrenorul de la Steaua. În urmă cu 10 zile, fostul secretar general FRF, Gheorghe Chivorchian, a afirmat la DigSport că "Dinamo trebuie să probeze că la 31 martie 2015 nu are datorii aferente lui 31 decembrie 2014. Din datele pe care le am şi cred că nu sunt eronate, Dinamo a probat că nu sunt datorii, asta pentru licenţa de Cupe Europene. Ori dacă Dinamo probează că şi-a plătit aceste datorii, problema că instanţa i-a aprobat ieşirea din insolvenţă mai tarziu decat această dată nu mai este problema clubului Dinamo”.
Clubul Dinamo a răspuns, printr-un comunicat de presă trimis agenţiei MEDIAFAX, la declaraţia dată, de Reghecampf, comunicat din care spicuim:  "Pentru că e din ce în ce mai încrezător în şansele ca Dinamo să termine în faţa echipei lui campionatul, domnul Reghecampf încearcă să puna presiune pe Comisii şi pe Federatie, foruri pe care deja le-a sfidat şi la actiunile naţionalei, dar şi în conflictul pe care echipa de la Piteşti îl are cu Armata. Dacă tot pomeneşte de regulamente, ar trebui să ştie că e foarte posibil ca Dinamo să obţină licenţierea pentru Europa, avand în vedere că nu încalcă regula fair-playului financiar şi nici alte reguli, ceea ce nu se poate spune şi despre FCSB. Cu toate astea, pe noi nu ne procupă situaţia altora, ci doar a noastră, ceea ce îi dorim şi domnului Reghecampf, care în loc să încerce să îşi rezolve problemele din ograda proprie, găseşte tot felul de vinovaţi şi ceartă pe toată lumea", se scrie în comunicat.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.