Sport

Colegiul Pedagogic a câştigat turneul de volei feminin

Dan Chiriac
10 mar 2016 1790 vizualizări
Acesta a adunat la start trei echipe

Colegiul “Edmond Nicolau” Focşani a făcut o tradiţie din a organiza competiţii sportive cu ocazia unor zile festive. Astfel, de 8 martie, catedra de educaţie fizică şi sport a organizat a 15-a ediţie la volei feminin pe licee. Organizatori au fost profesorii Ionel Ambrosie şi Petru Ittu. Parteneri în organizare a fost Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vrancea şi CSM Focşani 2007. La volei, turneul s-a desfăşurat cu participarea echipei gazdă, pregătită de Ionel Ambrosie, Liceul “Spiru Haret”, profesor Constanţa Călţun şi Colegiul Economic “Mihail Kogălniceanu”, profesor Florin Eufrosie. Meciurile disputate au evidenţiat echipele prin dorinţa de a urca pe podium, pe treapta întâi.

Rezultatele înregistrate au fost:

Economic – Colegiul Edmond Nicolau 0-2 (10-25, 22-25)
Colegiul Tehnic Edmond Nicolau – Spiru Haret 1-2 (25-21, 24-26, 13-15)
Spiru Haret – Economic 2-0 (25-13, 25-14)
Turneul de volei a fost câştigat de Liceul Pedagogic “Spiru Haret”, următoarele locuri fiind ocupate de Edmond Nicolau şi Colegiul Economic. Arbitrajul a fost asigurat de profesorii Dumitru Bostănaru şi Laurenţiu Manu. La competiţia de volei au participat profesorul Constanţa Călţun, Florin Eufrosie, Dumitru Bostănaru, Laurenţiu Manu, Daniel Manea, Constantin Ţîru şi Alexandra Tătăru, dar şi reprezentanţii DST Vrancea. Sportivele au fost premiate cu mingi, diplome personalizate, prăjituri, flori şi cupe. S-au remarcat sportivele: Andreea Toma, Daniela Ştefănescu, Aura Bratie, Carmen Ivan, Alina Iacob, Georgia Bouroş, Elena Sîntion, Alexandra Ilie, Mădălina Tamaş, Ana Maria Coşeriu, Oana Perioşoară şi Cătălina Mircea. “Am dorit să aducem în prim plan bucuria, plăcerea şi dăruirea acestor adolescente de a se întrece pe terenul de sport chiar de ziua lor”, a spus profesorul Ionel Ambrosie. La badminton, competiţia va avea loc vineri 11 martie 2016, fiind aşteptaţi sportivi din liceele din oraş. Va fi a şasea ediţie la badminton fete. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
fan, acum 2959 zile, 10 ore, 30 minute, 35 secunde
Ar trebui organizate mai multe evenivimente de ecst gen. Bravo!!!
, acum 2959 zile, 22 ore, 16 minute, 7 secunde
Felicitări pentru organizare catedrei de educație fizică!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.