Sport

Ultimele necunoscute aflate la Indian Wells

Ziarul de Vrancea
9 mar 2016 744 vizualizări
Irina Begu se încălzeşte cu Laura Siegemund pentru Serena, iar Simona Halep se va confrunta, în mod cert, cu o jucătoare din SUA

După încheierea partidelor din calificări, jucătoarele romane de tenis Irina Begu şi Alexandra Dulgheru şi-au aflat adversarele din runda inaugurală a turneului WTA Premier de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 6.134.605 dolari. Irina Begu (35 WTA)  a jucat în cursul nopţii  în primul tur cu germanca Laura Siegemund (28 ani, 79 WTA), care a dispus în ultimul tur preliminar cu 6-2, 6-3 de nipona Naomi Osaka. Irina Begu a caştigat singurul meci direct cu Siegemund, anul trecut, în primul tur la Charleston, cu 6-2, 7-6. Dacă va trece de Laura Siegemund, Begu o va înfrunta pe americanca Serena Williams, principala favorită.  Alexandra Dulgheru (93 WTA) a debutat la Indian Wells contra americancei Nicole Gibbs (95 WTA), victorioasă cu 6-4, 5-7, 7-5 în ultimul tur al calificărilor în faţa germanei Anna-Lena Friedsam (61), cap de serie numărul unu al tabloului preliminar. Alexandra a învins-o pe  Nicole Gibbs anul trecut, în primul tur la Roland Garros, cu un sec 6-3, 6-1, la singura confruntare directă. Simona Halep, campioana en titre la Indian Wells şi a cincea favorită anul acesta, va intra direct în turul secund la turneul californian, urmand să joace cu o americancă, învingătoarea dintre Vania King (202 WTA) şi Taylor Townsend (379 WTA), care s-a disputat, de asemenea, în cursul nopţii. În turul secund este calificată şi Monica Niculescu (34 WTA), care va juca împotriva învingătoarei partidei dintre Galina Voskoboeva (Kazahstan) şi Heather Watson (Marea Britaniei).
La dublu, Irina Begu face pereche cu Raluca Olaru, ele urmand să joace, în această noapte contra cehoaicelor Denisa Allertova/Petra Kvitova.  Monica Niculescu a jucat noapte trecută alături de rusoaica Margarita Gasparian, împotriva perechii Chuang Chia Jung / Liang Cheng (Taiwan / China).
Chia-Jung Chuang (Taiwan)/Chen Liang (China).

În turneul ATP de la Indian Wells, dotat cu premii totale de 6.134.605 dolari, Victor Hănescu a fost învins în primul tur de calificări de către cehul Radek Stepanek, mai varstnic decat Victor cu trei ani. Duelul ''veteranilor'' s-a încheiat cu victoria lui Stepanek (165 ATP) după o oră şi 58 de minute, în faţa lui Hănescu (286 ATP), scor 7-5, 0-6, 6-1. Singurul succes al lui Hănescu s-a consemnat în 2005, la turneul Masters de la Monte Carlo, în turul al doilea, cu 6-3, 2-6, 6-0. Tabloul meciurilor din turneul de dublu, la care participă şi reprezentanţii noştri, Horia Tecău şi Florin Mergea, nu s-a stabilit.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.