Sport

Valentina Elisei, poliţistă pentru o zi

Dan Chiriac
8 mar 2016 1500 vizualizări
Miercuri, sportiva din Focşani va juca în preliminariile campionatului european, la Cluj, în faţa campioanei mondiale, Norvegia u partida este în direct, la digisport 2, de la ora 20.00

Căpitanul echipei naţionale de handbal feminin a României, Valentina Ardean-Eilisei, a fost poliţist pentru o zi. Focşăneanca a îmbrăcat luni haina de poliţist, la invitaţia conducerii Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” din Cluj Napoca.  Handbalista, desemnată cea mai bună extremă stânga de la Campionatul Mondial din 2015, şi-a luat rolul în serios şi după ce a asistat la o demonstraţie a trecut la fapte. Aceasta, împreună cu un coleg, au depistat doi infractori pe care i-au condus la o secţie de poliţie, unde i-au amprentat. Valentina Elisei a trecut apoi în poligonul de tragere, acolo unde a tras cu un pistol electronic. „Este prima dată când mă aflu într-o astfel de instituţie şi ţin să mulţumesc conducerii care a făcut acest lucru posibil. A fost o experienţă nouă şi frumoasă pentru mine. Cea mai grea etapă a fost aceea în care am tras cu pistolul. Este o experienţă pe care nu o pot explica”, a declarat Elisei. Miercuri, de la ora 20.00, în direct la digisport 2, naţionala României joacă în faţa Norvegiei, în preliminariile campionatului european. “Nu putem vorbi de o revansă contra Norvegiei, ce s-a întâmplat la Campinoatul Mondial a rămas acolo. Acum jucăm pentru Campionatul European şi ne dorim să căştigăm. Atât eu, cât şi colegele mele o să dăm totul pe teren pentru o victorie”, a spus handbalista focşăneancă. La finalul vizitei, Elisei a semnat în cartea de oapseţi a Şcolii şi a primit o diplomă. La rândul ei, handbalista le-a oferit celor de la Şcoala de Poliţie un tricou cu autografele componentelor naţionalei. Evenimentul de la Cluj este la a zecea ediţie, de fiecare dată fiind invitată câte o personalitate a vieţii sportive sau artistice din ţară, care să-i inspire pe studenţi. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.