Sport

CSM Focşani merge din nou la Mundiallito

Dan Chiriac
2 mar 2016 805 vizualizări
Focşănenii joacă pentru a doua oară la întrecerile din Portugalia

Grupa 2006 a clubului CSM Focsani va participa, pentru a doua oară, la cel mai puternic turneu juvenil din lume. Mundiallito 2016 are loc în Portugalia. Echipa focşăneană, pregătitiă de Mircea Lazăr şi Ionel Cristian, va pleca în Portugalia din postura de vicecampioană a României. Focşănenii vor lua parte la cea de- a 26-a ediţie a Campionatului Mondial al Cluburilor care se desfăşoară la Villareal de San Antonio, în Portugalia. CSM Focşani participă la grupa de vârstă 2006 alături de nume mari ale fotbalului european cum ar fi FC Liverpool, Benfica, FC Porto, Betis Sevilla, Inter Milano, Sao Paolo, Juventus. Trebuie să amintim că echipa noastră joacă la o categorie cu un an mai mare (2005). Micuţii noştri fotbalişti vor beneficia pe parcursul Campionatul de inimoasa galerie a părinţilor care au susţinut echipa şi la ultimele turnee finale. Lotul care va participa la festivitatea de deschidere a întrecerii este următorul: Fătu Rareş, Sîchin Leonardo, Buică Andrei, Ionescu Roberto Daniel, Stoica Lorenzo Iulian, Dănilă Mihnea Theodor, Onofrei Răzvan Cristian, Mocanu Sebastian Marian, Bădasca Călin Gabriel, Chiriac Andrei Călin şi Epure Mario Alberto, antrenor - Lazăr Mircea, antrenor portari - Ionel Cristinel. Grupa 2006 de la CSM Focşani a câştigat în 2014 Trofeul “Gheorghe Ene”, după ce a învins în finală pe FC Braşov. În 2015, focşănenii au organizat turneul final la Trofeul “Gheorghe Ola”, ajungând până în finală. CSM a cedat la lovituri de departajare în faţa celor de la Academia Hagi, devenind astfel vicecampioni naţionali. La prima ediţie de la Mundiallito, la care a luat parte, echipa focşăneană a jucat în grupe cu echipe puternice, ratând calificarea în fazele superioare.  (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.