Sport

Înfrângere la zece goluri pentru handbalişti

Dan Chiriac
28 feb 2016 456 vizualizări
Potaissa Turda - CSM Focşani 37-27, în liga naţională de handbal

După victoria de moral în faţa campioanei României, CSM 2007 Focşani nu a mai repetat evoluţia bună şi în Ardeal. Focşănenii au cedat la zece goluri în faţa celor de la Potaissa Turda. Chiar dacă miza partidei nu era foarte mare, focşănenii nu au reuşit să se apropie prea mult de o echipă deja calificată în play-off. La final, gazdele s-au impus la zece goluri, 37-27. Antrenorul Viorel Ciubotaru a folosit la meciul de sâmbătă următorii jucători: Marocico, Cloşcă, Rusu – portari, Mocanu, Popa, Smeu, Gheorghe, Gramatic, Cadar, Neaţă, Rotaru, Ragea, Voinea, Miroiu, Năstăsie. Înfrângerea nu va conta în economia play-out-ului, astfel încât, rezultatul nu are importanţă în lupta pentru evitarea retrogradării. Chiar dacă nu trebuie să te bucuri de necazul altora, focşănenii sunt pe punctul de a primi o mână de ajutor nesperată în lupta pentru evitarea retrogradării. Energia Tg. Jiu a rămas fără finanţare şi e posibil să se retragă din campionat. În aceste condiţii, focşănenii ar putea evita mai uşor retrogradarea în liga a doua. Handbaliştii focşăneni sunt la patru puncte de ocupanta locului 12, CSM Ploieşti. În clasament, prahovenii au acumulat 14 puncte, în timp ce focşănenii au zece puncte. Până la finalul sezonului regulat, focşănenii mai au patru partide cu echipe din zona play-out, Danubius Galaţi şi Energia Tg. Jiu– pe teren propriu şi HC Vaslui şi Dunărea Călăraşi în deplasare. Focşănenii au nevoie de cât mai multe puncte în cele patru partide, în condiţiile în care în play-out se va porni cu punctele acumulate în meciurile directe. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.