Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Bilete vandute ca painea caldă la Cluj

Ziarul de Vrancea
26 feb 2016 554 vizualizări
Federaţia Romană de Tenis (FRT) a anunţat, ieri, că cele 5.000 de bilete scoase la vanzare pentru confruntarea Romania - Germania, de pe 16-17 aprilie 2016, de la Cluj, din play-off-ul Grupei Mondiale a FED Cup, au fost epuizate în patru ore.

"Este o veste care, recunoaştem, ne-a surprins total. Suntem impresionaţi de susţinerea pe care oamenii o arată, astfel, faţă de echipa feminină de tenis a Romaniei. Interesul major arătat pentru acest meci ne bucură, dar ne şi obligă. Ne obligă, în primul rand, să organizăm această întalnire la cele mai înalte standarde de competiţie internaţională, iar Sala Polivalentă de la Cluj ne oferă toate premisele pentru acest lucru", a declarat George Cosac, preşedintele FRT. Cosac a mai spus că încă 2.200 de bilete vor fi alocate suporterilor Germaniei, cluburilor afiliate FRT, sponsorilor şi partenerilor.

Ciobanu se luptă azi la Zürich

Luptătorul ieşean Sebastian Ciobanu a declarat, ieri pentru MEDIAFAX, că este pregătit pentru lupta cu Muharrem Hasani şi că îşi doreşte să facă meciul vieţii şi să se întoarcă învingător din Elveţia. "Voi lupta pentru titlul la 95 de kilograme, cu Muharrem Hasani, un elveţian de origine kosovară, campion mondial la thai-box, în 2008. M-am pregătit foarte bine pentru acest meci şi sunt hotărat să vin cu centura acasă. Deoarece lupt la el acasă, sunt conştient că trebuie să-l fac knockout, altfel nu am nicio şansă! Acum caţiva ani, am mai luptat în Elveţia, la categoria 80 de kilograme, şi a trebuit să caştig prin KO, pentru că altfel îi dădeau adversarului victoria. Am amintiri frumoase din Elveţia şi sper să mă întorc, şi acum, victorios. Sunt pregătit să fac meciul vieţii", a spus Sebastian Ciobanu.  Luptătorul roman se va confrunta cu Muharrem Hasani, în main-event-ul Galei "Illyrian Fight Night", ce va avea loc la sambătă seară, la "Club Pasa", în Zurich (Elveţia).

Narcisa a intrat în paine

Narcisa Lecuşanu a fost numită, ieri , în funcţia de secretar de stat al Ministerului Tineretului şi Sportului, potrivit unui comunicat oficial al ministerului. Evenimentul a avut loc la sediul Ministerului Tineretului şi Sportului şi s-a desfăşurat în prezenţa ministrului Elisabeta Lipă, precum şi a responsabililor din direcţiile de resort ale ministerului. Narcisa Lecuşanu a înlocuit-o pe Carmen Tocala în funcţia de secretar de stat.  Noul secretar de stat în domeniul politicilor de sport a evidenţiat prioirităţile mandatului său, şi anume: 1) finalizarea cu succes a proiectelor privind politicile pentru sport, aflate în derulare. 2) iniţierea pregătirii viitoarei generaţii de sportivi, care vor reprezenta

Romania la următoarele ediţii ale Jocurilor Olimpice.
Alba Blaj a pierdut în CEV

Alba Blaj, campioana Romaniei la volei feminin, a pierdut în manşa retur a sferturilor de finală ale Cupei CEV, în deplasare cu Schweriner (Germania), scor 0-3 (-17, -13, -16) şi a ratat calificarea în faza următoare a competiţiei, întrucat a pierdut cu acelaşi scor şi în prima manşă, la Sibiu. Volei Club Alba Blaj a venit în Cupa CEV din Liga Campionilor, unde a obţinut două victorii. În campionat, voleibalistele antrenate de către Darko Zakoc ocupă primul loc, cu 17 victorii din tot atatea meciuri. Schweriner ocupă locul secund în Bundesliga şi a ajuns în această fază a competiţiei europene după ce a trecut de rusoaicele de la Himik Iujnîi.

Sponsor nou la CSM Bucureşti

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a semnat, vineri, un contract de sponsorizare, în valoare de 400.000 de euro, cu Electomontaj S.A. "Sunt pur şi simplu şocat, surprins, dar în sensul pozitiv", a spus Kim Rasmussen, antrenorul danez al handbalistelor de la CSM Bucureşti. Echipa a mai încheiat un contract de sponsorizare, în acest sezon, în valoare de 250.000 de euro, cu Diangi. CSM Bucureşti va juca, duminică, pe teren propriu, cu Györ (Ungaria), în ultimul meci din Grupa a doua din Liga Campionilor. După nouă partide, CSM este pe locul patru, cu nouă puncte, în timp ce Györ este pe locul secund, cu 13 puncte, la egalitate cu liderul Buducnost Podgorica. În prima grupă, HCM Baia-Mare va întalni, astăzi în deplasare, pe Ferencvaros Budapesta. Liderul Rostov, cu 17 puncte, este urmat de Larvik (Norvegia), HCM şi Ferencvaros, fiecare cu cate 10 puncte.

CFR Cluj contestă sancţiunea

Clubul de fotbal CFR Cluj a emis, un comunicat oficial în care precizează că nu înregistrează nicio datorie către jucători sau cluburi începand cu data de 4 februarie 2015. Oficialii CFR Cluj au subliniat faptul că datoriile pentru care au fost sancţionaţi din nou cu deducerea celor 4 puncte sunt exclusiv datorii anterioare datei de 4 februarie 2015 şi care nu pot fi achitate decat prin planul de reorganizare. FRF a anunţat, într-un comunicat publicat astăzi pe site-ul oficial, că echipa de fotbal CFR Cluj, depunctată la începutul sezonului cu şase puncte pentru neîndeplinirea manualului de licenţiere, a mai primit o depunctare, de patru puncte, pentru următorul motiv: datorii către jucători. Dacă se va menţine decizia FRF, CFR coboară un singur loc în clasamentul Ligii 1, de pe IX pe X, cu 24 de puncte.

3X Curry

Stephen Curry (27 de ani), de la Golden State Warriors, a reuşit să marcheze cel puţin un coş de trei puncte în meciul cu numărul 128 la rand, în confruntarea caştigată, de campioana NBA, cu 130-114, în deplasare, cu Orlando Magic, în liga nord-americană profesionistă de baschet (NBA). Kyle Korver, de la Atlanta Hawks, şi-a trecut în cont cel puţin un coş de trei puncte în 127 de meciuri la rand, între 2012 şi 2014. Curry a terminat partida din Orlando cu 51 de puncte, cu nouă în plus faţă de ce a reuşit, joi, în deplasare cu Miami Heat. După 57 de jocuri în acest sezon, Warriors are 52 de victorii, cu una mai mult faţă de echipa din sezonul 1995-1996 a celor de la Chicago Bulls, din tot atatea meciuri jucate. Warriors încearcă să depăşească recordul stabilit de Bulls în urmă cu 10 ani: 72 de victorii şi 10 înfrangeri.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.