Sport

CSM Focşani 2007 a funcţionat cu şapte secţii

Dan Chiriac
24 feb 2016 1056 vizualizări
Secţia de handbal a ajuns în liga naţională u sportivii clubului au obţinut în 2015 un număr de 76 de medalii

Clubul Sportiv Municipal Focşani 2007 şi-a prezentat miercuri bilanţul activităţilor pe anul 2015. Consiliul Local al Muncipiului Focşani a asigurat Clubului Sportiv Municipal un buget care a permis îndeplinirea obiectivelor stabilite pentru 2015 şi a celor de perspectivă, potrivit conducerii. Pe aceasta bază, Comitetul Director şi conducerea executivă au adoptat măsurile organizatorice şi manageriale pentru club şi pentru fiecare secţie în parte astfel încât să fie atins nivelul de performanţă sportivă asumat pentru 2015. Clubul Sportiv Municipal Focşani 2007 a avut în structură, în 2015, zece secţii sportive, din care, şapte, active: arte marţiale, baschet, handbal, judo, şah, tenis, volei. Fără activitate au fost secţiile de rugby şi taekwondo, neafiliate la federaţiile de specialitate, şi secţia de atletism, devenită inactivă odată cu pensionarea antrenorului Ştefan Munteanu. “Rezultatele celor şapte secţii sportive cu activitate s-au concretizat în 76 de medalii, dintre care 18 de aur, 24 de argint şi 34 de bronz în întrecerile mondiale, europene şi naţionale la care sportivii clubului au participat în 2015, contribuind astfel la crearea unei bune imagini a clubului şi a municipiului Focşani în ţară şi peste hotare. În 2015, CSM Focşani 2007 a colaborat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean, cu Liceul cu Program Sportiv, Colegiul Tehnic «Edmond Nicolau», cu asociaţii sportive pe ramură, cu alte instituţii şcolare din municipiu în organizarea unor activităţi sportive cu largă cuprindere în programul «Sportul pentru toţi»”, se arată într-un comunicat al CSM Focşani 2007.

Clubul se laudă cu multe competiţii

În sportul de performanţă, CSM Focşani 2007 a avut rezultate foarte bune în parteneriatul cu DJST Vrancea, Liceul cu Program Sportiv, CSS Focşani, CS Unirea Focşani, cu alte cluburi şi asociaţii sportive, mulţi sportivi tineri proveniţi din aceste structuri sportive fiind incluşi în activitatea secţiilor clubului. Pe aceeaşi bază de parteneriat şi colaborare au fost acoperite nevoile de spaţii de pregătire pentru echipele şi sportivii clubului. CSM Focşani 2007 a organizat ori a colaborat la organizarea – în Piaţa Unirii, în Grădina publică, în săli de sport sau pe terenuri în aer liber, a unor competiţii de atletism, baschet, futsal, handbal, volei, şah, tenis de câmp, biciclete, role la care au participat numeroşi copii şi tineri. Astfel de competiţii au fost organizate cu prilejul zilelor de 1 Martie, 8 Martie, 1 Iunie, al Zilelor Municipiului Focşani, Zilei Europei, Zilei Naţionale României, ca şi cu alte prilejuri în care a fost necesară implicarea CSM Focşani 2007.

 Bazele sportive refăcute

Oficialii clubului CSM 2007 susţin că la baza sportivă Milcovul Sud au fost făcute lucări de refacare a gazonului pe terenurile 1, 2 şi 3, a acoperişului şi a cabinelor vestiare. Terenurile de fotbal au fost puse, în baza unui program stabilit împreună cu beneficiarii, la dispoziţia cluburilor şi asociaţiilor sportive care au solicitat acces pe terenurile de antrenament şi de disputare a jocurilor oficiale. De asemenea, de două ori pe săptămână, a fost oferit accesul liber pe terenuri de pregătire pentru focşănenii care au dorit să facă mişcare în aer liber. În 2015 au fost făcute lucrări uzuale pentru întreţinerea gazonului şi pentru desfăşurarea jocurilor. “În 2015 au fost făcute lucrările pentru întreţinerea curentă a bazei pe toată durata anului – tunderea gazonului, tăvăluirea, perierea, plombarea, repararea zonelor afectate după fiecare joc sau antrenament, nisipare, reînsămânţare.  Pentru executarea lucrărilor de întreţinere a gazonului, cu aprobarea Consiliului Local al Municipiului Focsani, a fost achiziţionat un tractor de tuns iarbă. A fost betonat terenul de tenis nr. 1, din Nicolae Bălcescu, în vederea acoperirii cu suprafaţă sintetică. Pentru secţia de tir, au fost cumpărate două arme cu aer comprimat şi un compresor de aer comprimat. La sediul clubului au fost făcute lucrări de reparaţie şi întreţinere”, se mai arată în comunicatul CSM 2007. Noul an a adus o nouă conducere clubului CSM Focşani 2007. Fostul director Marian Rădulescu i-a lăsat locul antrenorului de judo Stănică Grosu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Comy, acum 2976 zile, 17 ore, 26 minute, 12 secunde
Nu ne încântă cu nimic. Acolo trebuie numit un director care sa nu aibă legătură cu vreo ramura sportiva. Trebuie dedicat exclusiv conducerii. Dl Grosu e un profesionist dar doar la judo.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.