Sport

Schimbare la varf între doamne

Ziarul de Vrancea
24 feb 2016 1017 vizualizări
Ministrul Elisabeta Lipă a înlocuit-o pe Carmen Tocală cu Narcisa Lecuşanu

Ministrul Tineretului şi Sportului, Elisabeta Lipă, a decis numirea fostei handbaliste Narcisa Lecuşanu în funcţia de secretar de stat pe probleme de sport, în locul lui Carmen Tocală. Fost preşedinte al FR Baschet, Carmen Tocală a fost numită preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Sport în mai 2012. După ce ANS a redevenit Ministerul Tineretului şi Sportului, Tocală a preluat funcţia de secretar de stat. Carmen Tocală a declarat, marţi, pentru News.ro, că se va întoarce la postul din cadrul Federaţiei Internaţionale de Baschet după plecarea din MTS:  "Au fost doar trei luni de mandat în actualul Executiv, dar proiectele strategice vor merge înainte. Ministrul Lipă a avut un raport în comisia parlamentară pe această temă. Decizia mea de eliberare din funcţie nu ştiu să fi fost semnată încă de primul ministrul. Probabil se va întampla maine sau pană la finalul săptămanii să apară în Monitorul Oficial, iar de luni o să-mi văd şi eu de planurile mele. Mă voi întoarce la preşedinţia comisiei europene feminine din cadrul FIBA şi trebuie să spun că baschetul e copilul meu şi m-am gandit mult la această decizie, pentru că mandatul la FIBA este între 2014-2019 şi nu mai este mult. Am regretat pană acum că nu am putut merge la mari competiţii din baschet, iar pe de altă parte, la MTS, este o funcţie temporară, trebuie să înţelegi că vine şi vremea să pleci", a spus CarmenTocală, precizand că se desparte cu prietenie de ministrul Elisabeta Lipă. În varstă de 39 de ani, Narcisa Lecuşanu a făcut parte din echipa naţională a Romaniei care a cucerit medalia de argint la Campionatul Mondial din 2005 şi a disputat finala Ligii Campionilor cu Oltchim Ramnicu Valcea, în 2010. Ea este în prezent vicepreşedinte al Federaţiei Romane de Handbal.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.